Horus napisał(a): a kogo to obchodzi czy ty legasz z rychem czy zdzichem czy z jakąś ''swietą''
ale to może kogoś obchodzić bo starasz się tu robić za nad wyraz ''kulturnego'' i to nie piszącego spod tyldy ...
a tu dupa ...:]
Ognistoczerwony Głóg ............................ 18:36
Muszę przyznać , że Szacowna Redakcja działa za krec iście szybko. Moje posty wisiały tutaj jakie dwa dni i teraz ... nagle ... znikły . Bez jakiejlkolwiek reakcji oprócz ... " nic się nie stało , Polacy nic się nie stało , NIC SIE NIE STAŁO ! nic się nie stało "
Do dupy z lokalnymi ścierwomediami ... a tak na Was liczyłem , ... na uczciwość , szczerość , prawdomówność , empatię .... Maniek zawiodłem się na Tobie , pomijając fakt kr...etyńskich kwiatuszków , algorytm dla rozgrzania publiki. Kłamiesz gnoju , że nie znasz numerów IP i możesz mnie po sądach włóczyć za powyższe stwierdzenie faktu.
Do dupy z takim portalem , pierwszym w powiecie ...
Zastosowana autokorekta
Owszem , to moje słowa , bo mnie Szacowna Redakcja wquwiła na tamten czas , ale dalej masz bogu kłopoty z cytowaniem ...
... jaki qurwa glóg ... Panna , albo Piotrek ... w technicznym poszperaj YNTELIGĘCIE zwany PARÓWĄ.
Coś ci się pier... dolił ten twój ipeenek Parówo :D
Ale wracając do sprawy ... było bosko , Swietłana do tej pory piszczy z zachwytu , a ja leżę sobie właśnie na łonie własnej podłogi i delektuję się piwkiem po stosunku :)
Paląc papierocha oczywiście :)
Kiedy tak ostatnio miałeś Parówo , skoro już sobie tak szczerze deliberujemy ... ? :)