Pannazdzieckiem napisał(a): Dobra Parówo , nie odwracaj kota ogonem . Mów czy zostałeś c.e.n.z.o.r.em i kiedy ta rozprawa , bo mnie łapy świerzbią :)
Konkrety chłopie ...[/c
a proszę bardzo ...konkrety...
no tak ...
nie można mówić o przyjaźni z kimś kto opisał ci e tu na forum jako ''oszusta i złodzieja'' a któremu ty w odpowiedzi obiecałeś obicie mordy w Biedronce...
skorn to miernota intelektualna którą można tolerować i wybaczyć ...
twojej głupoty i idącego za tym chamstwa nie można ...
to jedyna różnica między wami....
ale jeden i drugi macie wspólne cechy...
przebieracie nóżkami i aż was nosi kiedy was olewam ...hahaha
przykład ...
Pannazdzieckiem wczoraj o 13:17
A ja wlaśnie wróciłem od kumpla Kuternogi , bo wóda nam się skończyła i zastanawiam się ... dlaczego bogu o mnie zapomniał . Czemuż to dyskretnie nie przypomina , żem " cham i prostak " ... bogu jak mogłeś o mnie zapomnieć ?
no właśnie ...
dlaczego ty o mnie nie potrafisz pomimo złożonych tu publicznie wielokrotnych deklaracji ?
mało miałeś poniżającego przepraszania za swoje wrodzone chamstwo?
Pannazdzieckiem napisał(a): Konkrety bogu . Ja , czy Młody Padawan ? Lucjan , czy Przemo , a może Jurko , lub Miss , albo Kc ?
Doniosłeś już , czy dopiero zamierzasz ?
o fajnie że wymieniłeś tą ferajnę ...
kto tu się teraz podpisze pod tym że wymieniłeś ich wszystkich jako ''tobie podobnych'' :D
jeszcze jedno ...zapomniałeś teraz o qwax-ie...
on też jest jednym z tych których wcześniej wymieniłeś ...
no ale teraz doszła w zamian ta cała ''mis'' od ''wiedzy'' i jakichś tam ''uczuć '' i kc ...
dla przypomnienia ...
to ta co pisała o tobie ''pan lepkie ręce''
potrafisz napisać dlaczego? :D
czy jestem nudny?
nie ...dla ciebie jestem ''niewygodny'' bo pokazuję jak upada twoja ''legenda'' ;D
a upierdliwy to raczej ty jesteś bo jak sam napisałeś tęskniłeś za mną i nie wytrzymałeś ...
a poprzedni post pokazał że nadal jesteś głupcem ..:D
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Granatowoszary Ubiorek napisał(a):
Kuternoga odpadł był , a ja chleję dalej , bo mi pożyczył dwadzieścia peelenów , jak raz na flaszkę ...
................................................. Janusz teraz ty :D
Pożyczysz mi dwie dychy jutro ? :)
... liczę na Twój Altruizm :)
to też nie twój post?
~~Zielononiebieska Mina .....................
Posłuchaj bucu i weś sobie do SERCA ... mój Synek pozamiata Cię w try miga , podobnie jak i ja Moderatorze , ale obaj nie mamy krwiożerczych instynktów ... no tak Go wychowałem ... jest łagodnym człowiekiem , jak ja , ale proszę Cię nie przeginaj.
Dobranoc
( ''weś '' zgodnie z oryginałem ...:D )