#Pannazdzieckiem nieaktywny 8 listopada 2018r. o 20:33
Nie wiem czy pamiętasz , Droga Kc jak szukałem Balda w jego rozprawce o aluminium . Pomogłaś wtedy . Pamiętam :) Intencje Wędrowców są niezmienne :)
Dzisiaj Bald ględzi o ogniwach i wolnej energii . Myślę , że warto posłuchać. Niewiele z tego rozumiem , ale się staram :D
Jak dla mnie każda forma Energii nie powinna być na sprzedaż. Miłość trzeba dać . Tak właśnie czyni najwyższa Forma Energii , czyli Stwórca.
No to teraz Bald TV , miłej lektury :
Poproszę Cię oczywiście o komentarz :) Czas , gdy zechcesz komentować , Ty wybierasz . mi się nie spieszy , testosteron w krwi opadł był do pułapu zerowego , nikt oprócz Stwórcy mnie nie kocha , a przyszłość wciąż ... jest powrotem do Źródła Miłości :) Uczę się właśnie , jak Stwórca , kochać wszystkie Istoty Stworzone.
Wracając do Balda , łebski facet , uczę się od Mądrych Ludzi i głupi umrę , ale Stwórca da mi następną możliwość nauczenia się ... na tym właśnie polega Miłość . Na możliwości uczenia się , kto kogo kocha , Stwórcę , czy Satanę ?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
ciekawe ...
pokuszę się o poszukanie tej książki tym bardziej że wiesz jaki jest mój stosunek do historii ;)
jakiś czas temu oglądałem film o tej kryształowej czaszce ...
ciekawe tym bardziej że pewien Chińczyk -jak zwykle te małe chińskie rączki :]- zrobił identyczną ...
Inkowie Aztekowie czy Toltekowie to historia pełna ciekawostek ...
a piramida Chefrena jako ówczesna ''elektrownia '' to kit czy prawda?
a słynny już pas Oriona ?...historia jest piękna tylko należy ją odpowiednio czytać ...;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.