Dobra głupia Papugo , na Twoim poziomie intelektu nie mam o czym z Tobą dyskutować , więc " Tylko nie mów nikomu " , że tak jest . Kiedy ostatnio widzieliśmy się w Biedronce wyciągnąłem dłoń , odpowiedziałeś " spieprzaj dziadu " . Jesteś klakierem Systemu i pewnie za dwa zyle od posta dopie...dalasz PISlanderom. S dziwny czlowiek iały i obłudny bojownik o " uczciwość " :D I zdeklarowany przeciwnik Konfederacji ... jop twoja mać . Przez litość nie będę cytował cytatów Kolegi Jano :) Możesz sobie próbować nastawiać Ludzi przeciwko sobie , ale ja szukam tych co łączą , bo sam taki jestem.
Obywatele i Obywatelki , Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki :) Oto nasza wtyka w eurokołchozowym tfu ... parlamencie ...
https://www.youtube.com/watch?time_continue=116&v=IXoG599lNwQ
Huberta Czerniaka niestety nie znam osobiście , ale znam jego wykłady i przekonania , oraz intencje . Mam wakat na siódmej pozycji wśród moich Autorytetów . Hubert tutaj pasuje . I własną głowę kładę pod topór , że Hubertowi nie chodzi o kasę ... znalazłem Trybuna Ludowego , Młody Padawanie :)
Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki , na wybory w Dzień Matki !!!
Rozwalić eurokołchoz !
Zastosowana autokorekta