DP napisał(a): Największą,najbogatszą,najbardziej skorumpowaną i najbardziej wpływową partią polityczną jest kk.Niestety częścią tej komórki jest konfederacja.
szkoda że powierzchowność bierze górę nad zwykłą logiką.
qwax_ napisał(a):DP napisał(a): Największą,najbogatszą,najbardziej skorumpowaną i najbardziej wpływową partią polityczną jest kk.Niestety częścią tej komórki jest konfederacja.
To możesz mi logicznie wyjaśnić, kto jeśli nie Konfederacja?
Bo nie chciałbym zmarnować głosu ;)
DP napisał(a):qwax_ napisał(a):DP napisał(a): Największą,najbogatszą,najbardziej skorumpowaną i najbardziej wpływową partią polityczną jest kk.Niestety częścią tej komórki jest konfederacja.
żeby mieć możliwość wyboru musi być alternatywa
a tej nie ma
wiesz o tym
qwax_ napisał(a):DP napisał(a):qwax_ napisał(a):DP napisał(a): Największą,najbogatszą,najbardziej skorumpowaną i najbardziej wpływową partią polityczną jest kk.Niestety częścią tej komórki jest konfederacja.
żeby mieć możliwość wyboru musi być alternatywa
a tej nie ma
wiesz o tym
Jest - Konfederacja
A przynajmniej spora część osób ją współtworzących zasługuje za szansę: np. Winnicki, Bosak, Wilk, Sośnierz...
Oni według mnie nie są mniejszym złem - są JEDYNĄ w tej chwili szansą (i to od wielu lat) na normalność w Polsce .
Dlatego są notorycznie pomijani albo wyśmiewani w mediach (każdych o zasięgu ogólnopolskim). I ty o tym doskonale wiesz...