DP napisał(a):
Konfederacja jak sama nazwa mówi,ma odegrać swoją rolę(zająć stanowiska w europarlamencie,przejąć władzę w Polsce) i na tym koniec.Resztą zajmą się sukienkowi;)
Piękny jest Twój entuzjazm ale bezzasadny.
qwax_ napisał(a):DP napisał(a):
Konfederacja jak sama nazwa mówi,ma odegrać swoją rolę(zająć stanowiska w europarlamencie,przejąć władzę w Polsce) i na tym koniec.Resztą zajmą się sukienkowi;)
Piękny jest Twój entuzjazm ale bezzasadny.
To Twoja teoria? Cz zaczytana gdzieś na "mondrych" stronach? ;) Bo szczerze mówiąc, "rzuciła mną o podłogę" ;)
Konfederacja = KK - niezłe porównanie... :) I to "wywnioskowane" tylko po nazwie ugrupowania!! Szacun ;)
PS.
Czyli dla Ciebie kto jest tym "jedynym: ugrupowaniem? Biedroń? Bo on jest najbardziej antykościelny...
[/c
oj,ale chyba nic Ci się nie stało;)
napisałam już ale specjalnie dla Ciebie powtórzę że alternatywy nie ma
jedno i to samo''tałatajstwo''
DP napisał(a):
qwax_ napisał(a):DP napisał(a):
Jakoś uszedłem z życiem ;)
Takie samo "tałatajstwo? A skąd wiesz? Jakieś przykłady? Czy to tylko "niezawodna" kobieca intuicja? ')
Aha, czyli leżymy i czekamy na kostuchę... ;)
Albo nie, ja zaryzykuję i oddam głos na Konfederację, bo może jestem naiwny, ale tacy ludzie jak: Sośnierz, Bosak, Wilk, Winnicki to według mnie JEST jedyna szansa dla Polski...
A jeśli się zawiodę, to wtedy położę się jak ty i będę też czekał na śmierć ;)
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Białawoszara Macierzanka napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Miłego :) Nawet głupiej Papudze :)
spadaj kapusiu ze swoimi życzeniami :]
DP zdrajco też zdradzisz jeśli będziesz miał okazję ? Głupia Papugo ? Myślę , że DP nie zasługuje na zdradę :D Jeszcze z Tobą nie skończyłem ciężki k.retynie.
Twój ruch troglodyto :)