Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Sczerniała Morwa niezalogowany
24 maja 2019r. o 21:25
kc napisał(a): A co on ci takiego strasznego zrobił, żebyś musiał na niego donosić ?

Jeszcze niedawno śmiałeś się z altera, który straszył cię tym samym i pisałeś, że nie zniżysz się nigdy do jego poziomu. Jak widać, zniżyłeś się.

Teraz już pseudo kapuś na stałe przylgnie do twojego nicku.

czy pisanie do mnie ''męska q...'' to dla ciebie normalność ?
nie zareagujesz kiedy będe o tobie pisał ''dzi...ko''?
zadałem ci pytanie jak zareagujesz kiedy ktoś cie opluje....nie odpowiedziałaś -dlaczego ?
dla mnie ten brak odpowiedzi to jednak odpowiedz ;)
z altera się śmiałem bo straszył mnie sądami za jakieś wymyślone ''obrazy uczuć religijnych'' niekiedy tak absurdalne że kpiłem sobie z niego pisząc wprost -pozwij mnie
pamiętasz czy zapomniałaś ?

jeśli więc uważasz że tym co zrobiłem ''zniżyłem się '' życzę ci abyś ty nigdy nie musiała się ...''zniżyć ''

''pseudo kapuś '' powiadasz?
to jednak nie kapuś ...;)

dzisiaj czytałem że jakaś matka ,jakaś córka ,jakiś ksiądz z Ruszowa ...

czyżbyś chciała tu napisać że ZAKAPOWAŁA księdza?;)

(gram sobie w pewną gierkę więc nie zawsze od razu odpowiem )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 maja 2019r. o 21:26
~~Jaskrawoczerwona Gęsiówka napisał(a): Sam wyzywał od kapusi? Czysta hipokryzja.

Głupia Papugo , mnie nie chodzi o kapusi , mi chodzi o emocje ... chociaż Sumliński twierdzi inaczej . Jeśli potrafisz zrozumieć Kobiecość .... to musiał byś w rękę pocałować Drogą KC i Drogiego Bazyla , a Ty głupia Papugo szoncisz i cielisz z pod tyldy :D :D :D

Gdybyś miał jaja to byś do mnie na piwo wpadł ... ale Falco ... nasz bolesławiecki , to przygłup sterowany ścierwomediami ... no takie są FAKTY głupia Papugo :)

Tylko KONFEDERACJA !! Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki ... proszę Was :)

... jest szansa ... dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Rdzawa Sanwitalia niezalogowany
24 maja 2019r. o 21:28
DP napisał(a): przedstawiłam fakty

jakie ty fakty przedstawiasz DP?
zapominanie o cudzysłowie, to jedyny fakt, którym się posługujesz
~~Jaskrawoczerwona Gęsiówka niezalogowany
24 maja 2019r. o 21:32
Pannazdzieckiem jak będziesz szedł na policję wydrukuj sobie screeny jaano, niech się dowiedzą jak to człowiek ten falco.
13926
qwax_
24 maja 2019r. o 21:40
kc napisał(a):

Dopisane 24.05.2019r. o godz. 21:22:qwax_ na kogo oddasz swój głos ? Na Iwaszkiewicza ?

Nie wiem - bez różnicy, ale na Konfederację...
Myślę, że oni będą mieli 3 wynik w Polsce (przed Wiosną i Kukizem)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
9176
kc
24 maja 2019r. o 21:42
~~Sczerniała Morwa napisał(a): czy pisanie do mnie ''męska q...'' to dla ciebie normalność ?
nie zareagujesz kiedy będe o tobie pisał ''dzi...ko''?
zadałem ci pytanie jak zareagujesz kiedy ktoś cie opluje....nie odpowiedziałaś -dlaczego ?
dla mnie ten brak odpowiedzi to jednak odpowiedz ;)
z altera się śmiałem bo straszył mnie sądami za jakieś wymyślone ''obrazy uczuć religijnych'' niekiedy tak absurdalne że kpiłem sobie z niego pisząc wprost -pozwij mnie
pamiętasz czy zapomniałaś ?

jeśli więc uważasz że tym co zrobiłem ''zniżyłem się '' życzę ci abyś ty nigdy nie musiała się ...''zniżyć ''

''pseudo kapuś '' powiadasz?
to jednak nie kapuś ...;)

dzisiaj czytałem że jakaś matka ,jakaś córka ,jakiś ksiądz z Ruszowa ...

czyżbyś chciała tu napisać że ZAKAPOWAŁA księdza?;)

(gram sobie w pewną gierkę więc nie zawsze od razu odpowiem )

Tak, pamiętam jak śmiałeś się z altera, że będzie kapował i donosił i dlatego jestem zdziwiona ,że też zacząłeś donosić. Altera obraża co innego, ciebie co innego.

Pisałeś do mnie dużo bardziej obrzydliwe rzeczy i jakoś nie widzisz nic w tym złego.

Pseudo -czyt. pseudonim

Nie porównuj się do ofiary pedofila, bo zaczynasz być nie tylko donosicielem, ale żałosnym donosicielem.

Nie odpowiedziałam na twoje pytanie, bo wydało mi się głupie. Co niby miałabym zrobić, lecieć z tym na policję ? Po co ?
~~Sczerniała Morwa niezalogowany
24 maja 2019r. o 21:44
jasne ...
co z nich wynika?

wklej tu kilka dla przypomnienia :}

wyzywam tam kogoś od ''pedałów''?
a w moim ''ipn-ku'' :) jest tego i podobnych od cholery sprzed nawet kilku lat ...

:]
~~Stalowoniebieska Brzoza niezalogowany
24 maja 2019r. o 21:44
Kto przejrzał kilka ostatnich stron w tym temacie nie ma wątpliwości
KoNfEdErAcja
Jak w banku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza