DP napisał(a): gwax_
zagadnąłeś
odpowiedziałam
to wszystko
kc napisał(a):~~Sczerniała Morwa napisał(a):
Tak, pamiętam jak śmiałeś się z altera, że będzie kapował i donosił i dlatego jestem zdziwiona ,że też zacząłeś donosić. Altera obraża co innego, ciebie co innego.
Pisałeś do mnie dużo bardziej obrzydliwe rzeczy i jakoś nie widzisz nic w tym złego.
Pseudo -czyt. pseudonim
Nie porównuj się do ofiary pedofila, bo zaczynasz być nie tylko donosicielem, ale żałosnym donosicielem.
Nie odpowiedziałam na twoje pytanie, bo wydało mi się głupie. Co niby miałabym zrobić, lecieć z tym na policję ? Po co ?
co takiego obrzydliwego pisałem do ciebie?
zacytuj ...konfabulujesz jak zwykle i jak zwykle uciekasz od odpowiedzi ...;)
i te twoje bzdury -gdzie ja się porównuję do ofiary?
jedni składają doniesienie o tym inni o drugim ale istotą sprawy jest fakt popełnienia wykroczenia lub przestępstwa ...
aha ...nie odpowiedziałaś bo pytanie było głupie
czyli nie masz nic przeciw takim wpisom i przyjmiesz to za normalność jak jeden przez drugiego będą do siebie pisać ''...e'' lub ''spierd.a.laj ''
(no tak -teraz rozumiem dlaczego biskupi nie DONOSILI :] na swoich proboszczów ...
nie chcieli być kapusiami ...hahahaha)
Zastosowana autokorekta
~~Sczerniała Morwa napisał(a):
co takiego obrzydliwego pisałem do ciebie?
zacytuj ...konfabulujesz jak zwykle i jak zwykle uciekasz od odpowiedzi ...;)
i te twoje bzdury -gdzie ja się porównuję do ofiary?
jedni składają doniesienie o tym inni o drugim ale istotą sprawy jest fakt popełnienia wykroczenia lub przestępstwa ...
aha ...nie odpowiedziałaś bo pytanie było głupie
czyli nie masz nic przeciw takim wpisom i przyjmiesz to za normalność jak jeden przez drugiego będą do siebie pisać ''...e'' lub ''spierd.a.laj ''
(no tak -teraz rozumiem dlaczego biskupi nie DONOSILI :] na swoich proboszczów ...
nie chcieli być kapusiami ...hahahaha)
kc napisał(a):~~Sczerniała Morwa napisał(a):
Nie gromadzę twoich postów, nie mam zamiaru cytować bzdur , które pisałeś i piszesz.
Raptem stałeś się taki wrażliwy jak alter : ). To jest bardzo zabawne : ).
I twoje porównywanie swojego donoszenia do donoszenia na księży pedofili jest żałosną twoją obroną.
Pamiętam wiele twoich postów usuniętych z informacją "wyzwiska", "mowa nienawiści", " chamstwo" więc trochę się ośmieszasz donosząc na niego, będą mieli z ciebie tam ubaw donosicielu : ).
ale pech ...nie gromadzisz ...:]
gdybym był wrażliwy jak piszesz już dawno coś bym z tym zrobił a jak widzisz długo czekałem ,nawet przed wizytą na Policji byłem i rozmawiałem z Kazimierzem ...jak widać nie odniosło to skutku ...
przestań już tu fanzolić o księdzach bo nie przypominam sobie potępienia ich poczynań z twojej strony a prostego porównania w podjęciu działań nie ogarniasz ...
i ponownie nie odpowiadasz na pytanie które jak się domyślam też było ''głupie''
czyli forum ma twoje przyzwolenie by pisać do ciebie i o tobie ''ty taka owaka '' ;)
o tak ...mnóstwo wpisów moich znikło ze względu na ''...y'' lub ''katole ''
powód? ...Kazimierz ;)
a teraz popatrz -Kazimierz nie reaguje na ''męskie q...''
emem nie odpowiada ...
myślę że czują w tym ''interes'' czego zresztą nie mam im za złe ...
czy ktoś tam będzie miał ze mnie ''ubaw''?
ten który przyjmował moje DONIESIENIE :] był nad wyraz poważny ....
siedem ''zrzutów '' z różnymi datami ,z różnymi epitetami ...
:]
Zastosowana autokorekta