W takim razie idealnie ten opis pasuje do ciebie : ). W przerwie w pracy stajesz na balkonikach, zaglądasz ludziom w okna a później piszesz o tym co widziałeś na forum albo z ich sąsiadami obrabiasz im tyłki, plotkarzu kapusiu : ).
~~Biskupi Gajowiec niezalogowany 25 maja 2019r. o 23:08
popatrz jak wiele czasu poświęcasz by opisać tu swoje fantazje a na pytanie czy pasuje ci forma i słownictwo jakie tu ostatnio często gości nie odpowiedziałaś ...
będziesz pozwalać by jeden czy drugi wyzywał cię od ''kobiecych q....''
no bo skoro są męskie to zapewne i kobiece
jak to będzie wyglądać naprzeciwko mojej ''babinie z warzywniaka'' :]
na koniec bo lepiej jakiś stary film obejrzeć niż czytać jakieś stare pierdzielenie śmierdzące już naftaliną ...
jeśli wiesz o czym piszę :]
masz tu na koniec pewne fragmenty ...
o 21:25
Pannazdzieckiem
Zrozumiałem tchórzu . Z głąbami nie chcę mieć nic do czynienia , gdybyś jednak zechciał stanąć na udeptanym polu , to służę swoją skromną posturą. Mego Przyjaciela wyzywałeś od faszystów , dziwny czlowiek ie. Piękną , szczerą i altruistyczną Kobietę pogoniłeś tempaku. Czego Ty chcesz , energetyczny wampirze ?
Jak następnym razem spotkam Cię w Biedronce , to nie możesz liczyć na mój altruizm. W pysk i tyle :)
Zastosowana autokorekta
skorn o 23:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Czego Ty chcesz?
żebyś zdechł jak najszybciej
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź
Pannazdzieckiem o 0:22
skorn napisał(a):
Czy jest na sali prokurator ?
Skornik , Ty ... , jest tylko jeden sposób abym zdechł , Twój nóż w moją tętnicę . Już idziesz , czy ja mam do Ciebie przyjść ?
~~Biskupi Gajowiec niezalogowany 25 maja 2019r. o 23:12
popatrz jak wiele czasu poświęcasz by opisać tu swoje fantazje a na pytanie czy pasuje ci forma i słownictwo jakie tu ostatnio często gości nie odpowiedziałaś ...
będziesz pozwalać by jeden czy drugi wyzywał cię od ''kobiecych q....''
no bo skoro są męskie to zapewne i kobiece
jak to będzie wyglądać naprzeciwko mojej ''babinie z warzywniaka'' :]
na koniec bo lepiej jakiś stary film obejrzeć niż czytać jakieś stare pierdzielenie śmierdzące już naftaliną ...
jeśli wiesz o czym piszę :]
masz tu na koniec pewne fragmenty ...
o 21:25
Pannazdzieckiem
Zrozumiałem tchórzu . Z głąbami nie chcę mieć nic do czynienia , gdybyś jednak zechciał stanąć na udeptanym polu , to służę swoją skromną posturą. Mego Przyjaciela wyzywałeś od faszystów , dziwny czlowiek ie. Piękną , szczerą i altruistyczną Kobietę pogoniłeś tempaku. Czego Ty chcesz , energetyczny wampirze ?
Jak następnym razem spotkam Cię w Biedronce , to nie możesz liczyć na mój altruizm. W pysk i tyle :)
Zastosowana autokorekta
skorn o 23:02
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź
Pannazdzieckiem o 0:22
skorn napisał(a):
Czy jest na sali prokurator ?
Skornik , Ty ... , jest tylko jeden sposób abym zdechł , Twój nóż w moją tętnicę . Już idziesz , czy ja mam do Ciebie przyjść ?
:] prawda że niezłe teksty?
a tu jest chyba przepowiednia ....
alter o 9:16
Pannazdzieckiem napisał(a): Skornik , Ty ... , jest tylko jeden sposób abym zdechł , Twój nóż w moją tętnicę . Już idziesz , czy ja mam do Ciebie przyjść ?
Jeszcze się nie nauczyłeś? Kto sieje wiatr ten zbiera burze :) Teraz wołasz prokuratora na pomoc? Oby czasami nie przyszedł po Ciebie
Poezja Królową Sensytywnego Życia.
hahahahahaha
i tak zacieszając idę do łóżeczka
jutro też jest dzień ;)
~~Zzieleniały Mikołajek niezalogowany 25 maja 2019r. o 23:13
Czerniak, wcześnie zdiagnozowany i usunięty daje duże szanse na wyleczenie.
Uwaga na czerniaka !!, poważna choroba nowotworowa, zwłaszcza na tle
wschodniosłowiańskim ;)
~~Zzieleniały Mikołajek niezalogowany 26 maja 2019r. o 0:25
Zwróćcie uwagę co od kilkudziesięciu godzin dzieje się w tym wątku.
Wyzwiska, groźby, groźby karalne, wytykanie palcem, wskazywanie adresów, numerów pesel etc. ;)
A gdzie szlachetna szermierka na poglądy i przekonania. Zamiast tego chamstwo i inwektywy. :(
Kto w tym „króluje”, każdy widzi. I osobnik ten zdaje się nie zauważać, że jego popisy przynoszą „efekt kobry”. Powtórzę za Ziemkiewiczem: takich osobników nie należy „odsuwać od mikrofonu”. Wręcz przeciwnie. Niech mówią jak najwięcej i samo to wystarczy…
„Wczesne zdiagnozowanie choroby szansą na skuteczne wyleczenie”
Mam nadzieję, że skuteczne działania moderatora wystarczą. Prokurator chyba niepotrzebny ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.