Pannazdzieckiem napisał(a):~~Zzieleniały Mikołajek napisał(a): Zwróćcie uwagę co od kilkudziesięciu godzin dzieje się w tym wątku.
Wyzwiska, groźby, groźby karalne, wytykanie palcem, wskazywanie adresów, numerów pesel etc. ;)
A gdzie szlachetna szermierka na poglądy i przekonania. Zamiast tego chamstwo i inwektywy. :(
Kto w tym „króluje”, każdy widzi. I osobnik ten zdaje się nie zauważać, że jego popisy przynoszą „efekt kobry”. Powtórzę za Ziemkiewiczem: takich osobników nie należy „odsuwać od mikrofonu”. Wręcz przeciwnie. Niech mówią jak najwięcej i samo to wystarczy…
„Wczesne zdiagnozowanie choroby szansą na skuteczne wyleczenie”
Mam nadzieję, że skuteczne działania moderatora wystarczą. Prokurator chyba niepotrzebny ;)
Proszę Cię Mikołajek , o jakiej szermierce tutaj gadasz ? Bo szermierkę rozumiem , ale wytłumacz proszę "efekt kobry " ... bo ja stary i głupi jestem i przywiązany do efektu gotowanej żaby :D Ale głupią Papugę kocham , bo Jezus ... tak mówił ... no trzeba mieć jakieś aksjomaty :)
Głupia Pannazdzieckiem tak twierdzi ... Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki ... proszę Was
... Dzień Matki :) Moja RODZICELKA ... tęsknię za Mamusią ... i wiem , że czeka na mnie po drugiej stronie egzystencji , bo Mama , jest Mama , a głupiej Papudze tylko wydaje się , że jest cwany :D
Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki ... Mamusie :) Proszę Was ... wstaję rano , wiersze piszę ... dla Was ... jak Sikorowski
...
:)
kc napisał(a):
, być może w twoim środowisku tak się zwraca do dziewczyn/kobiet w moim nie i ma prawo mnie to razić.
Tak, pamiętam : ).
skorn napisał(a): Długo jeszcze będziesz się masturbował na forum, egocentryku?
Doniosłeś, twoja sprawa, po co o tym rozpowiadać? Świat nie kręci się wokół ciebie. Nawet nie masz odwagi się zalogować, konfituro ; )
Zastosowana autokorekta
~~Jasnoczerwony Goździk napisał(a): chłopcy nadal się nakręcają ale to chyba ten panna dupczył u Alexa a nie falco
czyli wychodzi na to że raczej nie stać go na to by zdobyć kobietę więc musiał wyłożyć kasiorę
napisz ile kosztowała cię ta ''miłość ''