~~Krwistoczerwony Bluszczyk napisał(a): to nie ''chwalenie się '' głom.bie tylko przestroga dla min. takich jak ty ...
ja piszę otwarcie co myślę i nie obawiam się tego czy komuś się to spodoba czy też nie
i to nas różni hipokryto :]
Jakiego wyroku dla mnie się spodziewasz Falco ? Piszesz otwarcie i nie obawiasz się , to dlaczego z pod tyldy ? Być może rację mają forumowicze , że TW Wąsacz ... :D
( piona Skornik :D ) nadaje się do leczenia :) . Mam wtyki na tysiąclecia , znam tam takie dwie czarnule :D Będą Cię doglądać :D
Jeśli zaś o myślenie chodzi , to z przykrością muszę stwierdzić , że jesteś Głupią Papugą i nic już tego nie zmieni . Miłego święta Kameleonie i zwróć proszę uwagę , jak zwykle dobrze Ci życzę TW Falco :)
Dopisane 15.08.2019r. o godz. 07:11:
ps. wczoraj na Zomie leciały Psy Pasikowskiego , no wiesz jak Linda strzela w łeb Konradowi , a młody Pazura robi za szefa w służbach . Nie chodziło o kasę . Linda zastrzelił Konrada za grzech pierworodny ... Sathany :D
Ja rozumiem Głupi Jasiu , że chcesz na świecznik i macica ciągnie Cię , ale jeśli okiełznasz swe żądze ( mam tak samo :D ) to być może dojdziemy do porozumienia bez używania pięści :D Nota bene ... sądy mi nie straszne :)
Jeszcze raz miłego Ludowego Wojska Polskiego .
A pamiętasz Petelickiego , co strzelił sobie w tył głowy z kałacha ? Czy dalej jak Głupia Papuga powtarzać będziesz ..." kajzer kaput " ?
Qurde jak ja lubię święta :D Nie muszę do betoniary :)