napiszę ci tak ...
o wielu ,wielu sprawach wiem tyle że pewnych spraw mimo wszystko nie poruszam ...
piszesz że syn go odwiedza czyli z nim nie mieszka ...a przecież podkreślał jak to wspólnie gotują...;)
a przecież córka też z nim nie mieszka ...
wiem tyle że mogę go zniszczyć w każdej chwili ...
i tak jak piszesz że ''ściany mają uszy '' tak ja napiszę że Bolec to małe miasteczko i bywa że ma się kilku wspólnych znajomych ...;)
nieźle mnie ubawiło jego zaskoczenie że znam niejakiego ''słonia''
ale tak ...znam typa ...nieroba ''rampiarza'' :] myślał biedaczyna że ''przykozaczy'' kiedy powiedziałem że na ''zeta'' to trzeba zapracować a nie żebrać ...;)a tu ''zonk'' ...:]
czyli ...jest sam jak palec ...stąd te jego rozpaczliwe próby w szukaniu czy to poparcia czy znajomych ...
ale na to wszystko trzeba sobie zasłużyć ...
trzeba umieć to zrobić a ponad wszystko chcieć ...
nic mnie typ nie obchodzi ...to jak skończy również ...
to że ja zachowałem kilku dobrych ,bardzo dobrych znajomych z tamtych lat jest dla niego bolesne i ja to wiem ...
fajnie że to napisałeś chociaż ....kto wie czy zaraz ponownie nie przeczytam ze sam ze sobą piszę ...;)
Dopisane 04.06.2020r. o godz. 22:03:
~~Żółtawordzawa Hakonechloa napisał(a): jak zwykle gadasz sam ze soba przygłupie głupio by to wyglądało jakby Panna przed sądem pokazał jakim chamem jesteś na forum to lepiej się wlogować co za typ przebrzydły
:]
tak ,tak ...przewidziałem to ...
rób z siebie durnia...
Dopisane 04.06.2020r. o godz. 22:14:
~~Żółtawordzawa Hakonechloa napisał(a): jak zwykle gadasz sam ze soba przygłupie głupio by to wyglądało jakby Panna przed sądem pokazał jakim chamem jesteś na forum to lepiej się wlogować co za typ przebrzydły
~Szarawa Bergenia .................. 2019r. o 18:52
A czy to Falco ciągle pisze o miłości, przyjaźni i łączeniu ludzi ? Podkreślam PISZE, bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, a wręcz przeciwnie jest mu to całkowicie obce. Dlatego chociaż nie lubię Falca bo mam ku temu powody, to w tej sprawie trzymam jego stronę. Chociaż ma niewyparzony jęzor i całkiem obce mi poglądy, to nigdy nie był takim chamem jak tamten, który jest w stanie zniszczyć i podeptać ludzi, których później fałszywie nazywa przyjaciółmi, żeby wybielić się w oczach innych
ta też mój post? :]
chcesz kolejne?