Według Biblii czasy ostateczne to takie w których objawi się Antychryst i obejmie władzę. Władca który jak samo imię wskazuje będzie anty-Chrystusowy, ale zaprowadzi pokój , a narody będą się nim zachwycały i będą ślepo za nim podążać. Obserwują to co się dzieje nagonki , choroby, terroryzm, wojny świat czeka na jakis "ciekawy Pomysł " na zaprowadzenie pokoju. Świat jest spragniony pokoju więc będzie traktowany jak zbawca. Niektórzy twierdzą że zaprowadzi on pokój na Bliskim Wschodzie co na chwile obecna wydaje się bajką
#Pannazdzieckiem nieaktywny 9 marca 2015r. o 21:41
~xl napisał(a):
Panna - pozdrawiam z tej strony "antyszczepionkowiec" :)
Miło mi . Kiedy byłem małym chłopcem , już wtedy marzyłem o porozumieniu Umysłów.Marzenia się spełniają , zgodnie z wolą Stwórcy :)
Bardzo Cię proszę , przybież jakieś imię i rozwalmy ten system . Kto jeśli nie my ? :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 9 marca 2015r. o 22:09
Środek do osiągnięcia celu , Papugo . Wciąż nie rozumiesz Miłości , głupi ateisto :)
Dobranoc:)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~majętny Stef niezalogowany 9 marca 2015r. o 22:24
Wszyscy czekają na antychrysta a on już jest od dawna.
Jeżeli antychryst dopiero ma nadejść to znaczy że już teraz panuje całkiem niezłe dobro :)
Jeżeli ten antychryst ma zaprowadzić jakieś tam dobro okresowe to dlaczego go nie popierać.
Jak widać ludzie wolą jakąś tam mierną stagnację niż przynajmniej 10 lat dobra antychrysta :)
Problem w tym że ludzie wierzą w dobro ogółu a tutaj chodzi o dobro oświeconej jednostki.
Co mi po dobru ludzkości jak świat mi się skończy i pojadę na Śluzową? :)
Nie zapominajcie o goju, który jest stworzony aby było oświeconej jednostce dobrze.
Biblijny goj burzy teorię o dobru wspólnym.
Przeciętny hamburgerozjadacz, konsument ajfona, fan samogonu i jeździec wyp ier dka ,
gdy zrobicie mu dobrze będzie was kochał,
gdy zrobicie mu dobrze po raz drugi, też będzie was kochał,
ale jak nie zrobicie mu dobrze po raz trzeci to was będzie nienawidził.
Tak to z tym gojem jest i nie warto mu nadskakiwać.
Slave Shall Serve
To nie ja jestem zły dla goja,, to goj jest głupi i zły dla siebie.
Obozy fema są dla głupich gojów, coś jak Auschwitz.
Czy Auschwitz was ominie zależy tylko od was ale goja nie ratujcie bo was pogryzie.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 10 marca 2015r. o 7:28
Stefan , przegiąłeś pałę . Cenię Twój intelekt , ale , to pie.rdolone oświecenie jednostki w zgodzie ze zwyrodniałym humanitaryzmem ... już rzygam tym . Humanitaryzm wszędzie , gdzie się tylko człowiek nie ruszy . W szkolnictwie , w eurokochozie , w Mopsie , u Dwuimiennego i nawet w Skarbowce. Humanitarny feudalizm = nowoczesna forma wyzysku.
Już więcej nie przeginaj :)
Dobranoc :)
Dopisane 10.03.2015r. o godz. 01:53:
~xl napisał(a):
Z dedykacją dla panny i wszystkich odważnych 😀😀😀nie bojących się myśleć inaczej😀😁😀
Pieprzyć Lukstorpedę , posłuchaj tego XL :)
Krótkie kompendium wiedzy. Ledwie godzina , a wszystko jasne :) Kosmici nakręcili jeszcze jeden film o ludzkiej " cywilizacji ".
Jest tutaj :
A Ty mi tu o szczepionkach i obozach Fema gadasz :D
Ale to dobrze, że gadasz. Im więcej takich jak Ty , tym lepiej :)
Dopisane 10.03.2015r. o godz. 07:28:
A Polecam Ci jeszcze XL :) artykuł jednego z mych trzech Autorytetów. Robię to z prawdziwą przyjemnością , ponieważ wiem , że takie rzeczy Cię interesują :
A zwróć proszę uwagę , co Jaśkowski pisze o podatkach i NBP :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.