Z tymi chorobami skory juz tak jest, ze je sie leczy i leczy i wyleczyc nie moze. Luszczyca czy atopowe zapalenie skory sa nie do wyleczenia. Tradzik leczy sie latami.
Przebarwienia mozna usunac przy pomocy peelingow z kwasem glokolowym, migdalowym itp. Zabiegi te sa dosc drogie i nigdy na jednym sie nie konczy. I nie zawsze cena odpowiada efektom. We Wroclawiu jeest wiele gabinetow dermatologii estetycznej , ktore robia te zabiegi.
Zawsze mozna poprosic dermatologa o krem zluszczajacy lub spytac w aptece o preparaty zluszczajace przeciwtradzikowe firmy: La Roche Posay lub Avene (cena ok. 50 zl). Lato to zly okres na peelingi kwasami.
kiedys Pani dermatolog przyjmowała w przychodni na Zwycięstwa,lecz przychodnię przeniesiono do Stomadentu.Nie wiecie czy dalej można zasiegnąc opinii za darmo u dermatologa?
Pieniadze szczescia nie daja. Dopiero zakupy - Marilyn Monroe
~ktos tam niezalogowany 13 listopada 2010r. o 18:51
dr Bartkowiak szczerze to nie polecam byłam u tej pani z cztery razy bo dostałam jakiejś paskudnej wysypki prubuje ja wyleczyć od ponad pół roku i jakoś ta pani mi nie pomogła nie skierowała mnie na żadne badania a powinna wiec nie plecam!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.