tego akurat nie czytałem ale ''Konkwista'' i cholera coś tam jeszcze ale naprawdę nie pamiętam...
czytałem kiedyś każdy jego artykuł w ''Morzu'' które prenumerowałem.. :D
Dopisane 25.03.2015r. o godz. 19:56:
pisał tam nie jako Łysiak ale jako ...cholera też nie pamiętam :D
takie dziwne nazwisko ...
dopiero później sie o tym dowiedziałem że to on :D
to i ja coś w tajemnicy ;)
mam niewiele czasu na czytanie ale chętnie -z lenistwa - oglądam YT a mam tam kilka ulubionych kanałów i życzliwych ludzi podsyłających mi pewne materiały...
co od kilku dni oglądam?... starożytność :D
to z tęsknoty za młodością a że ''wzywają do woja'' starości mogę nie doczekać :D
Dopisane 25.03.2015r. o godz. 20:52:
malarstwo to moje ''drugie życie''
WanGog ,Momet czy jakoś tak ..i oczywiście Rembrant ,Kandyński i takie tam inne Matejki... :D
ale to tak w wolnych chwilach siadam sobie w jednym z pokojów i se patrzę na nie... :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.