Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2015r. o 11:02
kajtek68 napisał(a): Błyskotliwość zastępuję upierdliwością.
Napisz więc, moje Ty alter ego, DLACZEGO nie masz dzieci ?

Nudny jesteś. Nic o mnie nie wiesz. Trafiasz kulą w płot :D Szkoda mi czasu na takich, jak ty upierdliwych dziadków. EOT.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2015r. o 11:26
Dziadku Kajtusiu musisz być bardzo samotny, skoro tak bardzo interesują Cię moje dzieci. Przestań się już ośmieszać, bo Cię już szkoda czytać. Pisz na temat wyBitny Polonisto po przejściach. :)

~aa niezalogowany
10 czerwca 2015r. o 13:00
:) Nie przeczytałam jeszcze całości ale bajka "Niedźwiedź" mi przypadła i fajne powiedziadło "gdzie lwiej skóry nie dosyć, nadstaw lisią " ;)
10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2015r. o 20:50
~aa napisał(a): :) Nie przeczytałam jeszcze całości ale bajka "Niedźwiedź" mi przypadła i fajne powiedziadło "gdzie lwiej skóry nie dosyć, nadstaw lisią " ;)

Korzystamy z tego samego źródła ;)

To może jeszcze Feniks?

[img=1433961169_cklxki9.jpg]
[img=1433961197_nfhbku3.jpg]

Dopisane 10.06.2015r. o godz. 20:50:

A mnie fascynują takie wstępy :) "Wieczory Badeńskie"...

[img=1433962084_gefszbp.jpg]
[img=1433962164_454kbm6.jpg]
[img=1433962192_vvyemvp.jpg]

~aa niezalogowany
11 czerwca 2015r. o 1:57
:) " ... djabeł w okamgnieniu jest gdzie chce być. ... czarownice, by od stu mil przelecieć na Łysą Górę, tyle tylko potrzebują czasu, ile zabiera nasmarować się
i wsiąść na ożóg." :) Zastanawiam się o jaki tu balsam chodzi ;) bo na łysej jeszcze nie byłam :)

13054
#kajtek68 nieaktywny
11 czerwca 2015r. o 11:08
Każdy ma swoje własne skojarzenia.
Przyznam jednak, że Twoje jest interesujące.
Nigdy nie rozpatrywałem nick'a altera jako "starość".
Muszę się nad tym zastanowić.
Pozdrawiam
~ niezalogowany
11 czerwca 2015r. o 12:03
również pozdrawiam
:*
~ niezalogowany
11 czerwca 2015r. o 13:52
kajtek68 napisał(a):
alter napisał(a): Dziadku Kajtusiu ...

Co "słychować" u Twoich dzieci, moje Ty alter ego ?
Kanta już poznały, czy nadal czytujesz im bajeczki ;)[/c

Drogi Panie Kajtek stanowczo sugeruje aby zajmował się Pan swoimi dziećmi........... Zachowuje się Pan bezczelnie i po chamsku.......... Myślałam że jest Pan mądrzejszy........ :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo