~ napisał(a): Śmierdzący jest twój post IP: 217.99.108.*********. Jak zwykle zresztą.
Jak ci się trollu nie podobają moje tematy to je omijaj, bo tylko smrodzisz.
Dopisane 12.06.2015r. o godz. 22:16:
~aa napisał(a): :) W tym przypadku to zainteresowało mnie nazwisko bo historia....
:) jest bardzo ciekawa.
Julian Ochorowicz to wynalazca
[...]
i psycholog
[...]
a także filozof i poeta :)
Bardzo ciekawa postać :)
Bardzo ciekawa :) Co znamienne są okresy naszej historii, które łączy wspólna duchowość, jak przykład Ochorowicza i Prusa. Takich przykładów wśród poetów mamy więcej :)
Dopisane 12.06.2015r. o godz. 22:21:
~ napisał(a): Panie Kajtek...... Pańska odpowiedź nie jest mi potrzebna do szczęścia......... Proszę pilnować swoich dzieci wnuków prawnuków pra..... A dzieci i rodzinę innych zostawić w spokoju...... Swoją bezczelnością dotyka Pan pośrednio i moją osobę......... Może to Pan jest Piotrusiem Panem........ :|
Goszka czasami odnoszę wrażenie, że niektórym na starość brakuje nie tylko ogłady i taktu, ale też rozumu. Także proszę Cię ignoruj już tego napastliwego Dziadziusia Kajtusia, który ostatnio nie ma nic do powiedzenia na temat :) pozdrawiam serdecznie
Dopisane 12.06.2015r. o godz. 23:52:
Ochorowicz? :)
[img=1434145368_j4appmq.jpg]
[img=1434145404_etc9m8j.jpg]
[img=1434145431_glgkrcg.jpg]
[img=1434145458_68bj8pr.jpg]
aa, połączenie wszystkich zdolności Ochorowicza przynosi wiele ciekawych pokrewieństw :) Psycholog? Filozof, poeta? To połączenie to wielki atut... i do tego genialny umysł wynalazcy! Tak, to niezwykle nietuzinkowa postać :) Chciałoby się odkrywać wszystkie jego tajemnice, poznawać jego życie, jego skryte zakamarki duszy i umysłu :) Czasami czytając takie bibliofilskie ciekawostki odnoszę wrażenie, jakbym odkrywał świat książkowej archeologii ;)
dobranoc :)