Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

~ niezalogowany
13 czerwca 2015r. o 18:01
falco napisał(a): Heg...
są tu na forum tacy co znają tego ''mądrego inaczej'' ;)
to oni zdradzili mi w wielkiej tajemnicy min.imię ''putlerka'' do którego on sam nie chce się przyznać...

najśmieszniejsze
:D

Chciałam zauważyć że bolec.info nie jest Waszą własnością....... Każdy ma prawo tutaj bywać........ Jak Wam się Alter nie podoba to po co go zaczepiacie....... Po co przyłazicie do jego tematów...... Po co mu grozicie........ Zostawcie go w spokoju..... Załóżcie sobie własne tematy....... I tam się kłóćcie między sobą......... :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 19:12
a kto tu komu grozi?

żaden temat tutaj nie jest niczyją własnością i nie ma mowy o ''prawach autorskich''
poczytasz posty tego kogo nieświadomie chcesz bronić a dostrzeżesz jego słowne ''wycieczki'' w stronę innych użytkowników ...

to raczej wyżej wymieniony grozi jakimiś ''konsekwencjami prawnymi '' co na mnie nie robi wrażenia...

i naprawdę lubię Ludluma...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
13 czerwca 2015r. o 19:36
Przecież wyraźnie widać kto zaczął....... Falco też się tutaj pojawiłeś atakując Altera....... Nie napisałeś nic na temat....... Trzymajcie się regulaminu i pisać na temat....... czy ciągle szukacie awantur :>
~ niezalogowany
13 czerwca 2015r. o 19:48
falco napisał(a): Heg...
są tu na forum tacy co znają tego ''mądrego inaczej'' ;)
to oni zdradzili mi w wielkiej tajemnicy min.imię ''putlerka'' do którego on sam nie chce się przyznać...

najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ciągłe zarzucanie innym ''konfabulacji'' ;) ''samotności'' itp.
ale jak napisałem kiedyś - na wszystko przyjdzie czas :D a ja jestem niewiarygodnie cierpliwy ...
...''za rok ,za dzień ,za chwilę...''
szkoda że dałem komuś słowo że nic nie zdradzę... ;) Dopisane 13.06.2015r. o godz. 17:22:aha...żeby nie było ''spieprzaj dziadu'' napiszę że lubię Ludluma... :D

Ptasiu silnywiracho jakiś ty mocarz Żuczku nikt Ci tu nie dorówna Pipciu Złoty :* :* :*
2900
#falco nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 20:06
a owszem ...
wcześniej tylko czytałem o tym ''staruchu '' kajtku , to jak kazano mu ''spieprzać'' i tu obudziła się moja ''obsesja'' ;)
a że właśnie tak -OBSESYJNIE NIE CIERPIE ''putlerka'' -pozwoliłem sobie zademonstrować to że nadal tak jest ...

:D
lubię Ludluma... :D ...Roberta :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 21:58
~ napisał(a): Przecież wyraźnie widać kto zaczął....... Falco też się tutaj pojawiłeś atakując Altera....... Nie napisałeś nic na temat....... Trzymajcie się regulaminu i pisać na temat....... czy ciągle szukacie awantur :>

Opowiadałem Ci o koterii? Sama się przekonałaś. Są tacy, którzy żyją awanturkami ;) :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~aa niezalogowany
14 czerwca 2015r. o 11:01
alter napisał(a): To zaciekawienie mnie przyciąga do jego treści :)

"Psychologia" ma formę dziennika, w którym myśli rzucone na papier zdają się od siebie oderwane, nawet chaotyczne, więc...

:) Dzienniki zawsze są interesujące :) Poznajesz cudze myśli z dobrej woli danej osoby. A jeśli jest to osoba z poczuciem humoru to masz w dodatku dobrą zabawę. Założę się, że wiele osób (które lubią "pisać") pisze swój dziennik :)

Fragmenty wrzucone są szczere i konkretne. Tylko 3. "wola jest wypadkową popędów" mnie zastanawia :) chyba inaczej przyswoiłam sobie wolę.

13054
#kajtek68 nieaktywny
16 czerwca 2015r. o 11:48
~aa napisał(a): Dzienniki ... Poznajesz cudze myśli z dobrej woli danej osoby...

Poznajesz tylko to, co dany ktoś zechciał napisać i opublikować ~aa.
Prawdziwych myśli tego kogoś nigdy nie poznasz.
Pozdrawiam

Dopisane 16.06.2015r. o godz. 11:21:

~ napisał(a):
kajtek68 napisał(a):
To po jaką cholerę zabierasz głos Goszka
.*** :*

Szanowny Panie proszę się nie spoufalać......... Bruderszaftu nie piliśmy i całe szczęście....... Kultura nie jest Pana mocną stroną.......... Alterowi do pięt Pan nie dorastasz....... :>

Goszka,
jeżeli masz takie same problemy z odróżnieniem ADRESATEK moich wypowiedzi jak z cytowaniem, to uprzejmie proszę nie wspominać o jakimkolwiek brudzio :D
Zgadzam się natomiast z Tobą w jednym.
Zdecydowanie nie dorastam Piotrusiowi Panowi do pięt w chamstwie wypowiedzi na forum serwisu Bolesławiec dla Ciebie.
Nawet "chamski chadziar" mu nie dorównuje.
Po mojemu :*

Dopisane 16.06.2015r. o godz. 11:48:

~ napisał(a): ... Po co przyłazicie do jego tematów...

Nie wiedziałem, że wykupuje w redakcji Bolec.Info teksty sponsorowane :P
Zawsze może sobie zastrzec możliwość komentowania :D
Bo czytania prozy, to już nie bardzo.
A że nie wszyscy czytają Piotruś Panowej, to chyba jest oczywiste.
Nawet gdy nie jest dla Ciebie ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!