Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

~ niezalogowany
13 czerwca 2015r. o 13:41
alter napisał(a):
~ napisał(a):
chamstwo i prostactwo wyłazi z Ciebie zewsząd !

Czegoś nie rozumiesz? Pisz na temat, albo spieprzaj :D

sam pisząc to powyżej trolujesz i nie na temat się wypowiadasz !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13054
#kajtek68 nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 14:02
Nie uważasz, Piotrusiu Panie, iż najwyższa pora skończyć już z chamstwem w Twoim wykonaniu ?
Bądź sobie chamem do woli, ale w zaciszu domowych pieleszy.
Twoje wypowiedzi oraz Goszki, coraz bardziej przekonują mnie o tym, że funkcjonujesz w świecie całkowicie oderwanym od rzeczywistości.
Masz do tego prawo, tylko nie kalaj przy okazji prozy !
10114
#alter nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 14:05
kajtek68 napisał(a):

Dziadku pisz na temat :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
13054
#kajtek68 nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 14:10
Zacznę pisać jak zostaniesz ojcem ;)
10114
#alter nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 14:18
kajtek68 napisał(a): Zacznę pisać jak zostaniesz ojcem ;)

Nie ośmieszaj się. Nic o mnie nie wiesz i się nie dowiesz. Możesz sobie dalej konfabulować :P

Miałem kiedyś sąsiadkę, Tak się chwaliła dziećmi i wnukami, które widywała tylko od święta. Za to bardzo interesowała się dziećmi innych, wystawała na korytarzu, zaczepiała dzieci, rzucała butelkami z okna. wszystko jej przeszkadzało. Wnuki po kilku latach przyjechały z Niemiec tylko na jej pogrzeb. Biedna była, godna tylko współczucia. Zachowujesz się tak jak ona... Żal mi Cię. Nie masz nic do powiedzenia, wycofujesz się człowieczku. Te twoje zaczepki to totalne dno :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
13054
#kajtek68 nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 14:26
Jesteś pewien, że powyższą historyjkę napisałeś dla mnie ?
Jeżeli tak, to doceniam Twój trud, Piotrusiu Panie ;)
2900
#falco nieaktywny
13 czerwca 2015r. o 17:22
Heg...
są tu na forum tacy co znają tego ''mądrego inaczej'' ;)
to oni zdradzili mi w wielkiej tajemnicy min.imię ''putlerka'' do którego on sam nie chce się przyznać...

najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ciągłe zarzucanie innym ''konfabulacji'' ;) ''samotności'' itp.
ale jak napisałem kiedyś - na wszystko przyjdzie czas :D a ja jestem niewiarygodnie cierpliwy ...
...''za rok ,za dzień ,za chwilę...''
szkoda że dałem komuś słowo że nic nie zdradzę... ;)

Dopisane 13.06.2015r. o godz. 17:22:

aha...żeby nie było ''spieprzaj dziadu'' napiszę że lubię Ludluma... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
13 czerwca 2015r. o 17:50
kajtek68 napisał(a):
To po jaką cholerę zabierasz głos Goszka
.*** :*

Szanowny Panie proszę się nie spoufalać......... Bruderszaftu nie piliśmy i całe szczęście....... Kultura nie jest Pana mocną stroną.......... Alterowi do pięt Pan nie dorastasz....... :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza