~ niezalogowany
18 czerwca 2015r. o 13:32
Proza w stylu kajtek68 vel hegemon :D
Hegemon, 6 lat temu
Cytuj Zgłoś nadużycie
OK Adam, teraz o tym napisałeś. Wiem, że jest to bolesne przeżycie, jeżeli człowiek nie jest w stanie zapewnić bezpieczeństwa i godnego życia swoim najbliższym. Takie jest życie, czy nam się to podoba czy nie. I nie ukrywam, że właśnie takiej pokory do życia nauczyłem się, między innymi, podczas praktyk w tym szpitalu.
adam.m, 6 lat temu
Cytuj Zgłoś nadużycie
Hegemonie - nie denerwuj mnie, czytanie tych demagogii mnie rozwala. Nie chodzi mi o te prywatyzacje i inne takie. Chodzi mi o zachowanie lakarza, mam to napisać drukowanymi literami??Tak trudno to zrozumieć??
adam.m, 6 lat temu
straszne jest to wszystko, aż się odechciewa wszystkiego:( nie myślałem,że spotkam się z tak daleko posuniętą niemoralnością i kupczeniem ludzkim zdrowiem.
Hegemon, 6 lat temu
Cytuj Zgłoś nadużycie
Strasznie się wstydzę. Podwójnej mentalności Adamie. Widzę, że strasznie "cierpisz", czytając Twoje posty w innym temacie, pisane w tym samym czasie.
adam.m, 6 lat temu
Wiesz co, nie mam zamiaru nawet z tobą rozmawiać, nie odpowiadaj na moje posty i nic do mnie nigdy nie pisz, jesli nie rozumiesz!!
Lolka, 6 lat temu
Hegemonie - takimi cynikami mogą być TYLKO lekarze (z Bolesławca) :-(.
Hegemon, 6 lat temu
Cieszę się, że to tylko ja niczego nie rozumiem. Możesz spać spokojnie. Ty wszystko rozumiesz :).
adam.m, 6 lat temu
Hegemonie- jak już będziesz przedmiotem, a nie człowiekiem, i jak będzies cierpiał, to ci powiem - nie dofinansowałeś mnie! i jak mebel możesz pokrywać się kurzem!wtedy dam ci wykład o reformie i nie docenianiu finansowym lekarzy!
Lolka, 6 lat temu
Cytuj Zgłoś nadużycie
I proś Boga - Hegemon - żebym nigdy nie upodobniła się do tłumu, z którym spotykasz się na co dzień :-).
Hegemon, 6 lat temu Cytuj Zgłoś nadużycie
Adamie, chyba zapominasz o tym co sam napisałeś. To Ty użyłeś sformułowania "przedmiot" w stosunku do pacjenta. Przypominam: Adam. M. B-c. 2009-03-13, 23: 30. Hegemonie- jak już będziesz przedmiotem, a nie człowiekiem, i jak będzies cierpiał, to ci powiem - nie dofinansowałeś mnie! I jak mebel możesz pokrywać się kurzem! Wtedy dam ci wykład o reformie i nie docenianiu finansowym lekarzy!
adam.m, 6 lat temu Cytuj Zgłoś nadużycie
oj Hegemonie, nie znasz umiaru, teraz będziesz cytował posty - masz rację, napisałem,że jak będziesz przedmiotem......, bo dla ciebie pacjenci to przedmiot, ludzie to przedmioty i moralność to przedmiot. Dalej cytuj, czepiaj się, komentuj, proszę, czekam. Dowal mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2009-03-14, 00:22dowal , bo jestem tylko rodzina pacjenta chorego psychicznie, no na co czekasz!!!!
Lolka, 6 lat temu Cytuj Zgłoś nadużycie
I nie rżnij głupa, Hegemon, skoro byłeś w środku kukułczego gniazda :-(.
Adamie, nie podniecaj się. Ilość wykrzykników nie jest argumentem w dyskusji. Chcesz cytatów. Proszę bardzo: Hegemon. Bolesławiec. 2009-03-13, 23: 17. Strasznie się wstydzę. Podwójnej mentalności Adamie. Widzę, że strasznie "cierpisz", czytając Twoje posty w innym temacie, pisane w tym samym czasie. I Twoja interpretacja: Adam. M. B-c. 2009-03-14, 00: 15. Lolko - jeszcze ktoś insynuuje mi podwojną mentalność i znudzenie innymi tematami, co za bezczelność! Taka insynuacja, że z nudy piszę o własnych problemach i się uzewnętrzniam to jest poniżej pasa. Ciała niech mają, byleby tylko rozumieli- że inni mają duszę, a chora dusza niestety też jest bardzo nieszczęśliwa, o tym też nikt nie myśli. Dlatego Adamie, czasami warto zastanowić się nad tym, co już się napisało :).
Jesteś po prostu bezczelny! Wyciągaj ile wlezie te cytaty i ciesz się i najadaj satysfakcją z tego,że ktoś ma poważny problem, gdy twoim problemem jest cytat postów.2009-03-14, 00:33i nie widzę w tym nic co byłoby niewłaściwe Hegemonie, chyba że dasz mi wykładnię tego, gdzie popełniłem błąd. Zapominasz, że ja piszę tutaj o swoich prywatnych doświadczeniach a dla ciebie to widać zwykła rozrywka.
Lolka, już chyba pisałem na temat treści zawartych w prozie Ken'a Kesey'a? :).
Gość eQ5PKk, 6 lat temu Cytuj Zgłoś nadużycie
Hegemonie teraz to już przesadziłes! Czy Ty nie widzisz człowieku jak on cierpi, jak bardzo mu ciężko, choroba psychiczna najbliższego członka rodziny to nieustająca walka o jego życie, jeśli przebywa w domu, bo nastapiła chwilowa poprawa to trzeba taką osobą opiekować się dzień i noc, pilnować, żeby nie zrobiła sobie krzywdy. A Ty mu piszesz, żeby się nie podniecał? Brak mi słów. Zero wyobrazni i współczucia dla drugiego człowieka. Tobie Adasiu mogę powiedzieć tylko jedno, wszystkie Twoje smutki wyniosę za drzwi, wrócę ze słońcem :).
Oboje z Adamem jako filolodzy znamy dużo więcej przykładów literackich i wyluzuj, Hegemon, bo jesteśmy też rodziną pacjentów, a o lekarzach mamy jak najgorsze zdanie, choć każde z nas mówi w dwóch innych obcych językach, a wy, lekarze - macie do opanowania JEDEN ludzki organizm :-).
Odniosę się tylko do części dopisanej o godzinie 00: 33. Przeczytaj Adamie jeszcze raz moje wpisy do godziny 23: 00. Jeżeli uważasz, że to, o czym pisałem jest tylko "rozrywką" to oczywiście masz prawo do takiej opinii. A post z godziny 23: 17 odnosił się do Twojego "swobodnego" zainteresowania innym tematem na tym forum.
Hegemonie - człowiek interesuje się wieloma tematami, to,że coś mnie boli, nie znaczy,że nie mam już prawa jako człowiek czasem się uśmiechnąć. A właśnie tacy ludzie jak ty, mi ten uśmiech odbierają.
Adaś - przez takich jak Hegemon to można paranoi dostać! OLEWKA!
OLEWKA!!!!!!
W jaki sposób odbieram Ci uśmiech?
OLEWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adamie, ile Ty masz lat?