Jaka różnica jaki, i tak wszystkie są łobuzami, ale słodkimi.
Swojego przytargałem w sierpniu i wszyscy go kochamy, lobuza jednego, a moja miła ma uczulenie i tak go kocha.[img=1426709971_up2gkmp.jpg]
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Zgadza się, dachowce to piękna rasa :-) Ale jeśli mogę coś podpowiedzieć, to szukaj kotki. Z mojego doświadczenia wiem, że są łagodniejsze. Moja psotnica niedługo kończy 9 lat. Co prawda jest pół-rasowa, bo jej ojcem jest kot syjamski, ale jest nie do podrobienia! Sami zobaczcie:
[img=1426790077_4t1952d.jpg]
To był drugi dzień pobytu żółwia u nas w domu. Teraz razem śpią pod żarówką :-)
Dużo zależy od wychowania zwierzaka. My mamy około 7-8 miesięcznego kocurka i jest łagodnym przyjacielem córki. Jeśli wybór padnie na kotkę to konieczna jest sterylizacja chyba, że ktoś chce całe stadko kotów ;) Co jakiś czas widziałam w ogłoszeniach 'oddam zwierzęta', że ktoś oddawał kotki
Masz rację, sterylizacja kotki po pierwsze. Kocura też warto wykastrować, aby nie robił sobie długich wiosennych wycieczek i nie roznosił charakterystycznego zapachu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.