W końcu artykuł o innej szkole, niż II LO. To już robi się żałosne, jak tamto liceum próbuje się na siłę wypromować i udowodnić, że jest niby najlepsze w Bolesławcu. ILO zawsze było i będzie pierwsze, a ta chora rywalizacja powinna się dawno skończyć, bo to tylko niszczy młodzież, zanim im pomagać, mam nadzieję, że dyrektor II LO przeczyta mój komentarz i skłoni się do przemyśleń, pozdrawiam
Śmiać mi sie chce jak czytam ten artykuł.. Zarówno wyjazd do Danii jak i do Włoch to zasługa dwoch wspanialych nauczycielek, ktore nie otrzymaly zadnej pomocy ze strony szkoly. Niech mlodziez sie cieszy, ze sa jeszcze nauczyciele, ktorym cos sie chce robic w takich warunkach...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.