82.177.212.*** napisał(a): Zapomniałem, jak się uzywa mózgu - przepraszam.
eto napisał(a):
Czyżby to Virgo, tak z krzaków pisała? ;)
Virgo napisał(a): nie to nie Virgo pisała.Ten komentarz jest autorstwa Virgo. Usatysfakcjonowany ?
~ napisał(a): Paligłup to największy błazen i hochsztapler wśród polityków- on nuie ma żadnych poglądów! Kiedyś próbował zarabiać na pismie katolickim, później na tworzeniu "przyjaznego państwa"z PO, wreszcie na antyklerykalizmie. Jest zwykłym zerem.
~ed napisał(a): Co post to zdanie zmieniasz.
~ napisał(a):~ napisał(a):skorn napisał(a):~ napisał(a): Nie chciałem dać ci satysfakcji i zniżać się do twojego poziomu - ale tu przegiąłeś - jesteś dno intelektualne. Takie "kupa gówna".
Dla takich kmiotów jak ty mój poziom jest i będzie zawsze nieosiągalny. Nawet paru zdań nie jesteś w stanie sklecić, tylko posługujesz się cytatami i infantylnymi wrzutkami o mlaskaczach. Poziom głąba, który bez tv nie wiedziałby, jakie ma poglądy.
"Bronki to fajne chłopaki"
Zabij się.
Przypomnij wszystkim jakie masz największe osiągnięcia - jakie są twoje "szczyty osiągnięć".
Powiedz jakim trzeba być ...em żeby wchodzić na słup wysokiego napięcia. Jakim trzeba być głupim żeby tym się chwalić.
"Zdobyłeś" słup wysokiego napięcia "na wojskowej górce" a z powstałym urazem nie możesz normalnie funkcjonować - w głowie coś szwankuje. Szkoda że z tego słupa nie spadłeś nie musiałbyś się teraz męczyć.
Zapomniałem podziękować za życzenia - przepraszam.
Nie jestem w stanie "spłodzić" tak dosadnych życzeń jakie sam otrzymałem od ciebie - dyżurnego przedstawiciela Świętej Inkwizycji.
Nikomu jeszcze śmierci nie życzyłem więc trudno mi będzie utrzymać podobny poziom.
Życzę ci żebyś nie musiał już wchodzić na słup wysokiego napięcia - pamiętaj że na tabliczce nie ma oznaczeń SS tylko ostrzeżenie o możliwości porażenia prądem.
Tak jak ty - po katolicku - i ja życzę ci wszystkiego najlepszego "udław się swoją żółcią".
Zastosowana autokorekta