Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

211
skorn
29 kwietnia 2015r. o 15:49
[img=1430315160_j9xekhk.jpg]

Dopisane 29.04.2015r. o godz. 15:49:

82.177.212.*** napisał(a): Zapomniałem, jak się uzywa mózgu - przepraszam.

Jak chcesz, to potrafisz napisać parę zdań. Szkoda tylko, że nie na temat.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13051
#Virgo nieaktywny
29 kwietnia 2015r. o 17:47
eto napisał(a):
Czyżby to Virgo, tak z krzaków pisała? ;)

Witaj eto , czyzby zabrakło Ci odwagi by zapytać mnie o to na priv ?
Temat dotyczy wyborów prezydenckich. A nie tego , kto wkleja cytaty ,linki czy fotki.Bo jakie to ma znaczenie ?

Odpowiadam na Twoje pytanie - nie to nie Virgo pisała.Ten komentarz jest autorstwa Virgo. Usatysfakcjonowany ?

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
13021
eto
29 kwietnia 2015r. o 19:13
Virgo napisał(a): nie to nie Virgo pisała.Ten komentarz jest autorstwa Virgo. Usatysfakcjonowany ?

Tak tylko pytałem ;)

Dopisane 29.04.2015r. o godz. 19:13:

Nie zwróciłem uwagi, że to był cytat. :D
Dzięki :)
~koral niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 19:39
~ napisał(a): Paligłup to największy błazen i hochsztapler wśród polityków- on nuie ma żadnych poglądów! Kiedyś próbował zarabiać na pismie katolickim, później na tworzeniu "przyjaznego państwa"z PO, wreszcie na antyklerykalizmie. Jest zwykłym zerem.

Przeczytaj kilka razy to co napisałeś.
Nie ma tam nic ciekawego oprócz plucia, poplułeś, poplułeś i nic więcej.
Jak ktoś próbuje coś zrobić, zmienić na lepsze, to nie zawsze wszystko tak ładnie mu wyjdzie, ale jak ktoś nic w życiu nigdy nie robił, to tylko tych co robią krytykować potrafi.

I takim właśnie jesteś człowiekiem, nic nie znaczysz i tylko pluć umiesz.
13021
eto
29 kwietnia 2015r. o 20:06
~ed napisał(a): Co post to zdanie zmieniasz.

Nigdzie nie pisałem, że zmieniam zdanie, po prostu nie chce mi się agitować na próżno.
Polakom coś wytłumaczyć i przekonać do zmian, to tak jak "grochem o ścianę".
Ja wiem na kogo głosować i nie jest to na pewno obecny prezydent. :D ale jak inni go wybiorą, to i tak sobie poradzę.

Przeżyliśmy najazd szwedzki i radziecki, to przeżyjemy i obecny układ.
3145
#hemi nieaktywny
29 kwietnia 2015r. o 20:15
A ja powiem wprost: w drugiej turze spotka się i tak Duda z Komorowskim,bo żaden nie zdobędzie 50% w I turze.
ja zagłosuje na Kukiza,bo chce pokazać iż nie jestem za pisem,czy PO ,ale też myslenie JKM jest dla mnie zbyt ..."inne",z wieloma kwestiami się jak najbardziej zgadzam ,ale z wieloma nie.

Jak nam nie pasi złodziejstwo kontra smoleńska bitwa to głosujmy na kogos innego ,aby pokazać iż nas wkurza bawienie się PO z PiSem ,i że ktos inny też ma poparcie...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 kwietnia 2015r. o 21:19
Zgadza się Hemiczny . Jedyni sensowni kandydaci , to Braun , JKM i Kukiz . Ja stawiam na Kukiza. Żaden POPIS i satelity z bandy czworga. To już przerabialiśmy , a czym jest dzisiaj Polska , to większość już wie .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 21:53
~ napisał(a):
~ napisał(a):
skorn napisał(a):
~ napisał(a): Nie chciałem dać ci satysfakcji i zniżać się do twojego poziomu - ale tu przegiąłeś - jesteś dno intelektualne. Takie "kupa gówna".

Dla takich kmiotów jak ty mój poziom jest i będzie zawsze nieosiągalny. Nawet paru zdań nie jesteś w stanie sklecić, tylko posługujesz się cytatami i infantylnymi wrzutkami o mlaskaczach. Poziom głąba, który bez tv nie wiedziałby, jakie ma poglądy.

"Bronki to fajne chłopaki"

Zabij się.

Przypomnij wszystkim jakie masz największe osiągnięcia - jakie są twoje "szczyty osiągnięć".
Powiedz jakim trzeba być ...em żeby wchodzić na słup wysokiego napięcia. Jakim trzeba być głupim żeby tym się chwalić.
"Zdobyłeś" słup wysokiego napięcia "na wojskowej górce" a z powstałym urazem nie możesz normalnie funkcjonować - w głowie coś szwankuje. Szkoda że z tego słupa nie spadłeś nie musiałbyś się teraz męczyć.

Zapomniałem podziękować za życzenia - przepraszam.
Nie jestem w stanie "spłodzić" tak dosadnych życzeń jakie sam otrzymałem od ciebie - dyżurnego przedstawiciela Świętej Inkwizycji.
Nikomu jeszcze śmierci nie życzyłem więc trudno mi będzie utrzymać podobny poziom.

Życzę ci żebyś nie musiał już wchodzić na słup wysokiego napięcia - pamiętaj że na tabliczce nie ma oznaczeń SS tylko ostrzeżenie o możliwości porażenia prądem.

Tak jak ty - po katolicku - i ja życzę ci wszystkiego najlepszego "udław się swoją żółcią".

Zęby jadowe jeszcze ci nie wypadły? Za dużo żółci wyplułeś i nie możesz dokonać eutanazji?

Zastosowana autokorekta

REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza