Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

211
skorn
29 kwietnia 2015r. o 23:20

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13547
#Skaut nieaktywny
29 kwietnia 2015r. o 23:33
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Jedyni sensowni kandydaci , to Braun , JKM i Kukiz . ...

Już wkrótce widoczne będzie jak bardzo się mylisz. To raczej populistyczni trefnisie. Trefnisie wprawdzie czasami mają rację i bywają przydatni (vide Stańczyk) ale na roli trefnisia kończą. Nie zostają ani królami ani prezydentami.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 kwietnia 2015r. o 23:46
No cóż , możesz mieć rację Skaucie ... niestety. Gdybym żył wśród Mądrych Ludzi , to po bandzie czworga , nie było by już śladu , nawet a annałach , a preziem byłby któryś z wymienionych , a do wszystkich mam dokładnie to samo zastrzeżenie. Nie mówią o pieniądzach , tylko o patologiach . Pożyjemy zobaczymy.
Warto jednak pamiętać o fakcie , że Gierkowi u schyłku przerwanej dekady , do zarządzania 49 województwami starczało cirka 160 tys . Luda. Dzisiaj prawie 800 tys. urzędasów stanowi twardy elektorat bandy czworga. Ach, te rodzinne interesa :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13021
eto
30 kwietnia 2015r. o 6:22
Kto dzisiaj na prezydenta? :D
4290
Kamyk
30 kwietnia 2015r. o 6:46
hemi napisał(a): A ja powiem wprost: w drugiej turze spotka się i tak Duda z Komorowskim,bo żaden nie zdobędzie 50% w I turze.
ja zagłosuje na Kukiza,bo chce pokazać iż nie jestem za pisem,czy PO ,ale też myslenie JKM jest dla mnie zbyt ..."inne",z wieloma kwestiami się jak najbardziej zgadzam ,ale z wieloma nie.

Jak nam nie pasi złodziejstwo kontra smoleńska bitwa to głosujmy na kogos innego ,aby pokazać iż nas wkurza bawienie się PO z PiSem ,i że ktos inny też ma poparcie...

Bardzo dobrze to ująłeś, popieram ;) Również zagłosuje na Kukiza
~ niezalogowany
30 kwietnia 2015r. o 6:54
eto napisał(a): Kto dzisiaj na prezydenta? :D

Dzisiaj, Maleńczuk.
13021
eto
30 kwietnia 2015r. o 7:03
~ napisał(a):
eto napisał(a): Kto dzisiaj na prezydenta? :D

Dzisiaj, Maleńczuk.

Myślałem o Dodzie :D [img=1430370191_3v5nzen.jpg]
~klucz-nick niezalogowany
30 kwietnia 2015r. o 9:57
podaję cytat nie pamiętam kogo :P gdyby wybory mogły coś zmienić to były by zakazane :P głosuję na Pawła Kukiza :P
REKLAMA BAU zaprasza