Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~Blondynka na prezydenta niezalogowany
28 kwietnia 2015r. o 21:57

http://wiadomosci.onet.pl/fenomenalna-blondzia/2s8hgs

"~hahaha :
Ja zagłosuję na Panią Ogórek , tak na tę blondynę . Szkoda tych wypocin było czytać , ludzie powoli bo powoli otwierają oczy i widzą w końcu co może prezydent a czego nie . Ona mówi jasno że będzie trzeba stworzyć nowe prawo , prawo dla ludzi , że trzeba zadbać o nauczycieli bo to Oni uczą nasze dzieci , że trzeba podnieść wolną kwotę od podatku , że czas zacząć rozmawiać z Rosją a nie prężyć muskuły na rozkaz zachodu . Znamy historię i wiemy że jak trzeba będzie zachód się nas jak Judasz wyprze . Za walkę naszą z faszyzmem na wszystkich frontach świata dziś niemal każdy łącznie z naszymi "sojusznikami" plują nam w twarz , nazywają polskimi nazistami , polskie obozy koncentracyjne . co miesiąc wypłacamy 50 tysiącom żydów kwotę 100 euro za holokaust, ponoć jeszcze winniśmy im 64 miliardy dolarów za straty jakie ponieśli , dlatego chcą opchnąć nasze lasy państwowe . Trochę opamiętania , zastanowienia , dlaczego mam głosować na PO czy PiS skoro obie te partie z jednego wora są i nic się nie zmieni bez względu na to czy wygra PiS czy PO . Mamy krótką pamięć , od lat wygnali nasze dzieci do obcych krajów , dziś już w tym roku wyjazd deklaruje 1.275.000 osób , Pani Magdalena Ogórek mówi czas to zatrzymać , czas to zmienić . Kwota wolna od podatku to dla wielu 13 pensja , ale widać ludziom to nie potrzebne , wolimy patrzeć na wojnę Polsko - Polską ( PO vs PiS ), wolimy patrzeć na wyjazd młodzieży naszej , niż zrobić wszystko aby zostali .
Wielu ludzi zagłosuje na Panią Magdalenę Ogórek , ma większe poparcie niż komuś się zdaje i nie wiele da poniżanie jej , wyzywanie od blondynek , od ogórków Miller itp. ludzie są dziś mądrzejsi o 25 lat rozkradania Polski , bo skoro już nic nie ma to możemy w końcu zagłosować na tych którzy myślą o nas , bo nie chce mi się wspierać za moje podatki Ukrainy , nie chciałbym wojny z Rosją bo po co?, czas zdjąć smycz i zacząć od nowa budowę Polski dla Polaków i dla dobra jej obywateli . Aby nasze dzieci a raczej wnuki nie wyklinały nas za bezczynność "
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
28 kwietnia 2015r. o 22:12
Skaut napisał(a): lepsi od niego w tych wyborach nie wystartowali.

Kto na ten przykład?

<i>
~ niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 0:45
~ napisał(a):
skorn napisał(a):
~ napisał(a): Nie chciałem dać ci satysfakcji i zniżać się do twojego poziomu - ale tu przegiąłeś - jesteś dno intelektualne. Takie "kupa gówna".

Dla takich kmiotów jak ty mój poziom jest i będzie zawsze nieosiągalny. Nawet paru zdań nie jesteś w stanie sklecić, tylko posługujesz się cytatami i infantylnymi wrzutkami o mlaskaczach. Poziom głąba, który bez tv nie wiedziałby, jakie ma poglądy.

"Bronki to fajne chłopaki"

Zabij się.

Przypomnij wszystkim jakie masz największe osiągnięcia - jakie są twoje "szczyty osiągnięć".
Powiedz jakim trzeba być ...em żeby wchodzić na słup wysokiego napięcia. Jakim trzeba być głupim żeby tym się chwalić.
"Zdobyłeś" słup wysokiego napięcia "na wojskowej górce" a z powstałym urazem nie możesz normalnie funkcjonować - w głowie coś szwankuje. Szkoda że z tego słupa nie spadłeś nie musiałbyś się teraz męczyć.

Zapomniałem podziękować za życzenia - przepraszam.
Nie jestem w stanie "spłodzić" tak dosadnych życzeń jakie sam otrzymałem od ciebie - dyżurnego przedstawiciela Świętej Inkwizycji.
Nikomu jeszcze śmierci nie życzyłem więc trudno mi będzie utrzymać podobny poziom.

Życzę ci żebyś nie musiał już wchodzić na słup wysokiego napięcia - pamiętaj że na tabliczce nie ma oznaczeń SS tylko ostrzeżenie o możliwości porażenia prądem.

Tak jak ty - po katolicku - i ja życzę ci wszystkiego najlepszego "udław się swoją żółcią".

Zastosowana autokorekta

13021
eto
29 kwietnia 2015r. o 1:07
~Blondynka na prezydenta napisał(a):
http://wiadomosci.onet.pl/fenomenalna-blondzia/2s8hgs

"~hahaha :
Ja zagłosuję na Panią Ogórek , tak na tę blondynę . Szkoda tych wypocin było czytać , ludzie powoli bo powoli otwierają oczy i widzą w końcu co może prezydent a czego nie . Ona mówi jasno że będzie trzeba stworzyć nowe prawo , prawo dla ludzi , że trzeba zadbać o nauczycieli bo to Oni uczą nasze dzieci , że trzeba podnieść wolną kwotę od podatku , że czas zacząć rozmawiać z Rosją a nie prężyć muskuły na rozkaz zachodu . Znamy historię i wiemy że jak trzeba będzie zachód się nas jak Judasz wyprze . Za walkę naszą z faszyzmem na wszystkich frontach świata dziś niemal każdy łącznie z naszymi "sojusznikami" plują nam w twarz , nazywają polskimi nazistami , polskie obozy koncentracyjne . co miesiąc wypłacamy 50 tysiącom żydów kwotę 100 euro za holokaust, ponoć jeszcze winniśmy im 64 miliardy dolarów za straty jakie ponieśli , dlatego chcą opchnąć nasze lasy państwowe . Trochę opamiętania , zastanowienia , dlaczego mam głosować na PO czy PiS skoro obie te partie z jednego wora są i nic się nie zmieni bez względu na to czy wygra PiS czy PO . Mamy krótką pamięć , od lat wygnali nasze dzieci do obcych krajów , dziś już w tym roku wyjazd deklaruje 1.275.000 osób , Pani Magdalena Ogórek mówi czas to zatrzymać , czas to zmienić . Kwota wolna od podatku to dla wielu 13 pensja , ale widać ludziom to nie potrzebne , wolimy patrzeć na wojnę Polsko - Polską ( PO vs PiS ), wolimy patrzeć na wyjazd młodzieży naszej , niż zrobić wszystko aby zostali .
Wielu ludzi zagłosuje na Panią Magdalenę Ogórek , ma większe poparcie niż komuś się zdaje i nie wiele da poniżanie jej , wyzywanie od blondynek , od ogórków Miller itp. ludzie są dziś mądrzejsi o 25 lat rozkradania Polski , bo skoro już nic nie ma to możemy w końcu zagłosować na tych którzy myślą o nas , bo nie chce mi się wspierać za moje podatki Ukrainy , nie chciałbym wojny z Rosją bo po co?, czas zdjąć smycz i zacząć od nowa budowę Polski dla Polaków i dla dobra jej obywateli . Aby nasze dzieci a raczej wnuki nie wyklinały nas za bezczynność "

Czyżby to Virgo, tak z krzaków pisała? ;)
~Blondynka to lep na frajerów niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 13:48
~Blondynka na prezydenta napisał(a):
Wielu ludzi zagłosuje na Panią Magdalenę Ogórek , ma większe poparcie niż komuś się zdaje i nie wiele da poniżanie jej , wyzywanie od blondynek , od ogórków Miller itp. ludzie są dziś mądrzejsi o 25 lat rozkradania Polski , bo skoro już nic nie ma to możemy w końcu zagłosować na tych którzy myślą o nas , bo nie chce mi się wspierać za moje podatki Ukrainy , nie chciałbym wojny z Rosją bo po co?

Piękna ilustracja naiwności, ignorancji i kompletnego oderwania od rzeczywistości :D
Blondynka to nowa pacynka L.Millera - członka Biura Politycznego, sekretarza Komitetu Centralnego PZPR! Ale także ministra, wicepremiera i premiera III RP!
Nie ma drugiej osoby i drugiej partii równie umoczonej we wszystkie nieszczęścia Polski. I to Polski zarówno komunistycznej jak i "odnowionej".

Ogórek nie miała, nie ma i nic nie będzie mieć do powiedzenia - znów będzie rządził niezatapialny towarzysz Miller. Bez żadnej przesady można stwierdzić, że to co udało się uratować z komuny, do reszty roztrwonił post(?)komuszy premier Miller! Kto głosuje za Ogórek, ciągnie do koryta komuchów, dzięki którym Polska była i jesst dziadownią Europy.

Nie chcesz wojny z Rosją, chcesz zmian i rozliczenia złodziejstwa?
Tylko Grzegorz Braun jest w stanie to zapewnić.

~koral niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 13:51
~ niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 14:39
Paligłup to największy błazen i hochsztapler wśród polityków- on nuie ma żadnych poglądów! Kiedyś próbował zarabiać na pismie katolickim, później na tworzeniu "przyjaznego państwa"z PO, wreszcie na antyklerykalizmie. Jest zwykłym zerem.
~ niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 14:42
Braun mówi jak jest - pełna prawda 24 na dobę.
http://www.cda.pl/video/207684e1/Grzegorz-Braun-masakruje-systemowe-media-HIT
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza