~Bolesławianin niezalogowany 24 marca 2015r. o 20:13
sprawa wydaje się być prosta,Iwona zwolniona, załoga pogodzona. Wybrać nową osobę na dyrektora i zakończyć ten medialny spór w imię dobra wszystkich mieszkańców.
~Bolesławianin napisał(a): sprawa wydaje się być prosta,Iwona zwolniona, załoga pogodzona. Wybrać nową osobę na dyrektora i zakończyć ten medialny spór w imię dobra wszystkich mieszkańców.
Zgadzam sie Iwone zwolnić dyrektor dać podwyżkę a reszta do roboty.Ja dostałem 36 zł podwyżki za 40 przepracowanych lat.Pani dyrektor Pani sie trzyma .Pozdrawiam
Jak czytam tych głupot to rzygać mi się chce Pan prezydent obstawił się swoimi ziomkami z swojego komitetu wyborczego wystarczy spojrzeć kto był na plakatach wyborczych , i prawda jest taka że pan Prezydent problemu nie widzi a fotel Dyrektora Instytucji jest dla wszystkich chętnych którzy będą się ubiegać o te stanowisko więc kadencja Pani Dyrektor się skończyła już dawno i co Pan Prezydent nawet Konkursu nie ogłosił a trzeba przypomnieć że Pani Dyrektor została przyjęta z reki a nie z konkursu a trzeba też przypomnieć że była też Dyrektorem w Chojnowie tak małego miasteczka tam nic się nie działo i jakie miała doświadczenie prawie żadne i w dupie mam to co wy piszecie lizusy i konfidenci
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.