~Anonim napisał(a): przeczytałem ten artykół z bulem serca.czy ci związkowcy nie wiedzą,że najważniejsza jest zgoda,a nie protest
~Anonim napisał(a): przeczytałem ten artykół z bulem serca.czy ci związkowcy nie wiedzą,że najważniejsza jest zgoda,a nie protest
~ napisał(a): Pracodawca stwierdził ponad wszelką wątpliwość, że w Domu Pomocy Społecznej w Bolesławcu żadne praktyki dyskryminacyjne nie występują i nie występowały
Dyrektorze proszę dodać że miał pan na myśli pracowników kuchni socjalną, pielęgniarkę koordynatorkę pełna lista już nie długo
Bardzo dziwne też jest to że pańska pracownica z działu opiekuńczego mająca najwyższe kwalifikacje zawodowe zarabia mniej od innych opiekunek notorycznie jest pomijana przy przyznawaniu nagród
~ napisał(a): - Aktualnie trwa proces wdrażania nowej struktury organizacyjnej, która nie przewiduje istnienia stanowisk kierowników – mówi dyrektor DPS.
Kiedy powiadomiono załogę o tych zmianach???
Załogę poinformowano dzisiaj na zebraniu, które trwało aż 12 minut! Wystarczający czas na przedstawienie tak poważnych zmian w zakładzie !Pięć zdań na krzyż, a resztę niech pracownicy sobie przeczytają lub dowiedzą się od osób trzecich!Najważniejsze osoby w firmie, czyli pan ze swoim gronem osób wyróznionych już dawno wiedzieliście o zmianach!Brawo panie dyrektorze, oby tak dalej!
Swoim postępowaniem na każdym kroku udowadnia pan jak traktuje ludzi !
Czy przyjęcie pięciu osób dodatkowo jest powodem do zmiany regulaminy organizacyjnego??? TAK jeśli się chce rozwiązać umowę na czas nieokreślony ----> z kierownikami
i dlaczego skłamał pan dyrektorze na pytanie kierowników
w październiku-listopadzie czy będą zmiany w dps.
co takiego było tajne w tym regulaminie że został wprowadzony w takiej tajemnicy przed załogą