Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Konkurs do wygrania mieszkanie

~Paweł niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 11:30
Moja znajoma ma niepotrzebne jej mieszkanie w szczytnicy. Chciałaby zorganizować konkurs (nie loterie) w który będzie można właśnie je wygrać. Mieszkanie trochę warte więc wpisowe będzie 10 zł. Konkurs pt. "jak wyobrażasz sobie świat za 100 lat". Wszystko będzie prawnie zorganizowane. Tylko na początku chciałbym posłuchać waszej opinie, czy chcielibyście wziąć w takim konkursie udział?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dooobre niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 15:12
hehehe
~;O niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 15:35
O kurcze... sorry, ale temat kojarzy mi się trochę z motywem horroru "13 grzechów głównych" albo "Piłą" gdzie bohater brał udziała w dziwnych konkursach i wykonywał równie dziwne zadania :P
~;O niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 15:35
O kurcze... sorry, ale temat kojarzy mi się trochę z motywem horroru "13 grzechów głównych" albo "Piłą" gdzie bohater brał udziała w dziwnych konkursach i wykonywał równie dziwne zadania :P
~ niezalogowany
4 kwietnia 2015r. o 21:36
za małe wpisowe ,to nie chwyci.
~ niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 0:46
Słyszałam o takich loteriach. Można w nich wygrać np. dom. Organizator loterii sprzedaje tzw. losy(tutaj wpisowe) np. po 10 zł i nie trzeba wymyślać jakiś historyjek. Zasada jest taka, że zbiera w tych losach wielokrotność wartości nagrody, a jeśli nie zbierze tyle ile chce, to odwołuje loterię i oddaje kasę. W Stanach to ponoć dosyć popularne, bo za 1 los można mieć dom, ale szansa też nie jest taka duża.
~ niezalogowany
5 kwietnia 2015r. o 0:53
tak zgadza się tylko jezeli chodzi o loterie to trzeba wpłacic 10% wartości nagrody na rzecz państwa i też pozwolenie od izby celnej... konkurs zorganizowac jest łatwiej... tylko nie może byc niczego z losowaniem bo Państwo uzna to za loterie i nalozy kare stąd pomysł na konkurs...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza