~ napisał(a):~Wróżka napisał(a): To może powróżyć niedowiarkom? Kto chętny? Oczywiście za darmo :)
Mam pytanie
Czekam na cos waznego dla mnie, doczekam sie do konca polowy tego roku?
~Wróżka napisał(a):~ napisał(a):~Wróżka napisał(a): To może powróżyć niedowiarkom? Kto chętny? Oczywiście za darmo :)
Mam pytanie
Do końca czerwca raczej nie doczekasz się:( może wynikać to z hmm.. przyczyn technicznych, zdrowotnych
ale jest nadzieja, i w drugiej połowie roku coś ruszy w tym kierunku. Widzę jakieś przygotowania do podróży/przedsięwzięcia /pracy/ spółki.
Powodzenia:)
~ napisał(a):????~Wróżka napisał(a): Cygankom nie wierz, ale to temat na inną rozmowę.wlasnie mnie ciekawosc zzarla to zapytam:niedlugo jade na badania od ktorych zalezy czy bedzie mozna przeprowadzic zabieg a tym samym pozbyc sie kompleksow. Czy dojdzie do zabiegu?
Na jakie pytanie chcecie? Konkretnie, i takie żeby można było szybko zweryfikować.
Możecie zadawać pytania typu: "czy w przeciągu 3dni dostanę wiadomość od X?" Lub "czy w ciągu miesiąca uda mi się zakup samochodu marki Y?" Itp
Na zdrowie nie wróżę.
~Wróżka napisał(a):~ napisał(a):~Wróżka napisał(a): To może powróżyć niedowiarkom? Kto chętny? Oczywiście za darmo :)
Mam pytanie
Do końca czerwca raczej nie doczekasz się:( może wynikać to z hmm.. przyczyn technicznych, zdrowotnych
ale jest nadzieja, i w drugiej połowie roku coś ruszy w tym kierunku. Widzę jakieś przygotowania do podróży/przedsięwzięcia /pracy/ spółki.
Powodzenia:)