~Magic napisał(a):
Zgadza się, że są 2źródła. Ci co wymieniłeś czerpią swą moc od demonów. Co innego biblijni prorocy: Dawid, Izajasz itp. - ich moc pochodziła od Boga.
Pozostali współcześni (włącznie z J.P.) czerpali moc z czarnomagicznych praktyk.
Wszelkie rytuały religijne w których uczestniczy większość ludzi też są rytuałami diabelskimi.
~ napisał(a):~Magic napisał(a):
Zgadza się, że są 2źródła. Ci co wymieniłeś czerpią swą moc od demonów. Co innego biblijni prorocy: Dawid, Izajasz itp. - ich moc pochodziła od Boga.
Pozostali współcześni (włącznie z J.P.) czerpali moc z czarnomagicznych praktyk.
Wszelkie rytuały religijne w których uczestniczy większość ludzi też są rytuałami diabelskimi.
A Kopernik też była kobietą? :D
Rytuały satanistyczne to jedno, a oddawanie czci Bogu i otrzymywanie od niego mocy (JP II) to drugie. Wzajemnie wykluczające się!
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a): Uroki są sprawą diabelską, kto chce by szatan za pośrednictwem wróżki odczyniał mu uroki - sam sobie winien!uroki,klątwy,cz wy ludziska słyszycie co p-i-e-r-d-o-l-i-c-i-e ??ciemnota i głupota,ja się nie modle bo w boga nie wierze i nie będe wierzył to tyle samo warte co te uroki,jeżeli ktoś ma mocną osobowość jest pewny siebie i wierzy w siebie żadne uroki się go nie imają,jak ktoś sobie z czymś nie radzi to mówi że ktoś urok rzucił kłamstwo,proszę zapytać waszego proboszcza cz do wróżki chodzi??
Odkąd regularnie modlę się i przystępuję do komunii, uroki się mnie nie imają!
~ napisał(a):nie jestem żadnym twardzielem,po prostu nie komplikuje sobie życia gusłami urokami wierzeniami i innymi pierdołami utrudniającymi życie,np:zamiast iśc na mszę jade na ryby,żebym w boga uwierzył to musiałbym się wódki z nim napić,coś co nie jest namacalne jest iluzją,a jezus to żyd to dlaczego mam czcić żyda? wolę czcić Światowida .słowianie zamieszkują te ziemie od 3500 lat,a biblia mówi o 2000 lat.~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a): Uroki są sprawą diabelską, kto chce by szatan za pośrednictwem wróżki odczyniał mu uroki - sam sobie winien!uroki,klątwy,cz wy ludziska słyszycie co p-i-e-r-d-o-l-i-c-i-e ??ciemnota i głupota,ja się nie modle bo w boga nie wierze i nie będe wierzył to tyle samo warte co te uroki,jeżeli ktoś ma mocną osobowość jest pewny siebie i wierzy w siebie żadne uroki się go nie imają,jak ktoś sobie z czymś nie radzi to mówi że ktoś urok rzucił kłamstwo,proszę zapytać waszego proboszcza cz do wróżki chodzi??
Odkąd regularnie modlę się i przystępuję do komunii, uroki się mnie nie imają!
Lubię takich twardzieli ;) a w swoim życiu zdarzyło mi się spotkać nie jednego takiego twardziela który tak mówił albo i jeszcze lepiej :) Bóg szczególnie kocha takich ludzi bo na takich mu szczególnie zależy aby uwierzyli :) pozdrawiam ;)