Przecież na planowanej trasie przejazdu nie ma i nie było Bolesławca. O czym pisze autor newsa? Litości. Planowana trasa przejazdu: Moskwa — Mińsk — Brześć — Wrocław — Brno — Bratysława — Wiedeń — Monachium — Praga — Torgau — Karlshorst — Berlin.
''obraz całości'' to wdzierająca się wszędzie bieda ,ubożejące społeczeństwo ,wynagrodzenia które trudno nazwać ''wynagrodzeniami za pracę'' a raczej kwotami pozwalającymi jakoś przeżyć ,skonfliktowane społeczeństwo ,rozpasany do granic nie przyzwoitości kler ,oszukujący na każdym kroku (nie)rząd....
i tak bym mógł jeszcze długo wymieniać...
dlatego niewiele mnie obchodzą jakieś ''wilki'' jakieś ''komuny'' czy ''ubecje'' :D
''życie jest chwilą '' dlatego ja Skornie nie mam zamiaru ''przeżywać'' tego co już wielu mnie podobnych ma tez głęboko w ...
jak widzę trzeba ci ''kawę na ławę '' byś coś zrozumiała...
niewiele mnie interesuje wrzawa nad przejazdem ''wilków'' ale oni sami owszem ...jako ludzie z odrobinę innego świata
nie są moimi wrogami tak jak nie jest nim dla mnie Rosja...
wrogiem moim w tym pseudo ''konflikcie'' jest ta banda oszołomów z Wiejskiej
dużo czasu im poświęcam?...jak widzisz niewiele :D bo mam długi 'przyjemnie wypełniony ''łikend''
W jednym masz racje, to są ludzie z innego świata. My mamy swoją propagandę, oni swoją, ale my przynajmniej wiemy, kiedy II wojna światowa się zaczęła.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.