~ napisał(a): a skąd wiesz że miał dwa promile jak go policja nie zaczymała
zaczymała ?? ?? ??
Widzisz renegat, niektórzy "zaczymali" się na nauce w 3 klasie szkoły podstawowej... taką mamy młodzież jakiej jej wykształcenie... jak on/ona jak pisze wyraz "CZY" , to nie wiadomo czy to jest "czy", czy "trzy". nieuki...hehehehe
Witam ja akurat byłem swiadkiem tego zdarzenia i widziałem jak Policja siłuje sie z pijanym kierowcą dlaczego komenda podała takie lakoniczne informacje, facet zledwoscią trzymał sie pionu a obok na telefon nakręcał całe zdażenie inni swiadek całej tej sytuacji.
cholerna poprawność polityczna , dlaczego portal nie napisał ze kierowca był na krec a.....nny , policja go dorwała itp . tylko piszą iż ktoś zostawił samochód , nie wiadomo kto ale został oddany !!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.