~ja napisał(a): Pięknie, gratulacje, jadna tylko uwaga - Panie Prezydencie Romanie, od tylu juz lat z racji pełnionego urzędu chodzi Pan w garniturach, nauczyłby się Pan wreszcie trochę kultury, podstaw dobrego wychowania i manier! Pan swoim nieokrzesaniem przynosi nam wszystkim wstyd - rospiąc marynarkę mozna i należy siadając, ale gdy Pan już wstaje brakiem kultury jest wywalać gruby brzuch bezwzględnie należy zapiąc marynarkę, jest to tak oczywiste, jak to, że przy jedzeniu się nie beka i w towarzystwie nie puszcza bąków!
~ja napisał(a): Pięknie, gratulacje, jadna tylko uwaga - Panie Prezydencie Romanie, od tylu juz lat z racji pełnionego urzędu chodzi Pan w garniturach, nauczyłby się Pan wreszcie trochę kultury, podstaw dobrego wychowania i manier! Pan swoim nieokrzesaniem przynosi nam wszystkim wstyd - rospiąc marynarkę mozna i należy siadając, ale gdy Pan już wstaje brakiem kultury jest wywalać gruby brzuch bezwzględnie należy zapiąc marynarkę, jest to tak oczywiste, jak to, że przy jedzeniu się nie beka i w towarzystwie nie puszcza bąków!
~ napisał(a):~ja napisał(a): Pięknie, gratulacje, jadna tylko uwaga - Panie Prezydencie Romanie, od tylu juz lat z racji pełnionego urzędu chodzi Pan w garniturach, nauczyłby się Pan wreszcie trochę kultury, podstaw dobrego wychowania i manier! Pan swoim nieokrzesaniem przynosi nam wszystkim wstyd - rospiąc marynarkę mozna i należy siadając, ale gdy Pan już wstaje brakiem kultury jest wywalać gruby brzuch bezwzględnie należy zapiąc marynarkę, jest to tak oczywiste, jak to, że przy jedzeniu się nie beka i w towarzystwie nie puszcza bąków!
Równie wiele wstydu przynosi pisanie z błędami ortograficznymi ("rospiąć") :D :P
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~ napisał(a):~ja napisał(a): Pięknie, gratulacje, jadna tylko uwaga - Panie Prezydencie Romanie, od tylu juz lat z racji pełnionego urzędu chodzi Pan w garniturach, nauczyłby się Pan wreszcie trochę kultury, podstaw dobrego wychowania i manier! Pan swoim nieokrzesaniem przynosi nam wszystkim wstyd - rospiąc marynarkę mozna i należy siadając, ale gdy Pan już wstaje brakiem kultury jest wywalać gruby brzuch bezwzględnie należy zapiąc marynarkę, jest to tak oczywiste, jak to, że przy jedzeniu się nie beka i w towarzystwie nie puszcza bąków!
Równie wiele wstydu przynosi pisanie z błędami ortograficznymi ("rospiąć") :D :P
Nie do końca - ja nie jestem prezydentem miasta i ja reprezentuję tylko siebie i... poprawiłem sie na portalu obrazajacym czytelników swoich i Bolec.Info, a Roman niezmiennie udowadnia swe braki w kindersztubie!