Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
UWAGA!!! Złe oznakowanie na alei Tysiąclecia
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 12:27
to jest wlasnie nasz kochany kraj.....tfu, psia jego jucha!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 12:30
przed chwileczką jechałem to tak malują,że nie idzie skręcić w lewo przed światłami.
~katolik niezalogowany
19 maja 2015r. o 12:33
ja myślałem , że to jakiś heppening
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
19 maja 2015r. o 12:34
Po co ta histeria, trzeba na to popatrzeć perspektywicznie.... i macie jak na dłoni(na razie na ulicy) odkryte karty dokąd zmierzamy i gdzie nas dzisiejsza władza skierowała. Ktoś niefortunnie przekazał plany, które będą obowiązywać po 24 maja. Fakt, że kierowcy mało myślący w zaistniałej sytuacji mogą mieć problemy z ogarnięciem:-) Jazda równoległa i zong... jeden pas donikąd, a jak się teraz wbić na prawo?
~ niezalogowany
19 maja 2015r. o 12:39
Lewoskręt dla tych,których egzaminatorzy będą chcieli uwalić na egzaminie
~t.katowski niezalogowany
19 maja 2015r. o 12:57
Malowanie strzałek donikąd, kojarzy mi się z wyborami. Pojedziesz w prawo - ściana, w lewo - drzewo. Jaki by nie był wybór i tak trafisz na manowce.
~kummernis niezalogowany
19 maja 2015r. o 13:02
~:/ napisał(a): Co za ...e malowali te oznakowanie ?

Jak zwykle - wielkie halo o nic.
Jak nie mam zamiaru skręcać w tym miejscu - jadę prawym pasem. Co mnie obchodzi dokąd prowadzi lewoskręt. Skręcają ci, którzy chcą, potrzebują, itp. Jaka kolizja, przecież widać, że z drugiej strony linie wyznaczają pas ruchu. Na kolizyjnym będą Ci, którzy, mimo posiadania prawa jazdy ( lub nie-), nie umieją lub nie chcą zachować się stosownie do oznakowania poziomego ( tak to się nazywa ). Tyle.

Zastosowana autokorekta

9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
19 maja 2015r. o 13:15
~kummernis napisał(a):
~:/ napisał(a): Co za ...e malowali te oznakowanie ?

Jak zwykle - wielkie halo o nic.
Jak nie mam zamiaru skręcać w tym miejscu - jadę prawym pasem. Co mnie obchodzi dokąd prowadzi lewoskręt. Skręcają ci, którzy chcą, potrzebują, itp. Jaka kolizja, przecież widać, że z drugiej strony linie wyznaczają pas ruchu. Na kolizyjnym będą Ci, którzy, mimo posiadania prawa jazdy ( lub nie-), nie umieją lub nie chcą zachować się stosownie do oznakowania poziomego ( tak to się nazywa ). Tyle.

Jak dojdzie do wypadku to będzie za późno. To oznakowanie jest w tej chwili nikomu niepotrzebne i wprowadza w błąd kierowców.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza