~ napisał(a): zaparkował swoje auto tuż przy strefie wybuchu, gdzie ustawiony jest znak zakaz zatrzymywania się.
Kazimierz Marczewski napisał(a):~kummernis napisał(a):~:/ napisał(a): Co za ...e malowali te oznakowanie ?
Jak zwykle - wielkie halo o nic.
Jak nie mam zamiaru skręcać w tym miejscu - jadę prawym pasem. Co mnie obchodzi dokąd prowadzi lewoskręt. Skręcają ci, którzy chcą, potrzebują, itp. Jaka kolizja, przecież widać, że z drugiej strony linie wyznaczają pas ruchu. Na kolizyjnym będą Ci, którzy, mimo posiadania prawa jazdy ( lub nie-), nie umieją lub nie chcą zachować się stosownie do oznakowania poziomego ( tak to się nazywa ). Tyle.
Jak dojdzie do wypadku to będzie za późno. To oznakowanie jest w tej chwili nikomu niepotrzebne i wprowadza w błąd kierowców.
Zastosowana autokorekta
~kummernis napisał(a):Zgadzam się.~:/ napisał(a): Co za ...e malowali te oznakowanie ?
Jak zwykle - wielkie halo o nic.
Jak nie mam zamiaru skręcać w tym miejscu - jadę prawym pasem. Co mnie obchodzi dokąd prowadzi lewoskręt. Skręcają ci, którzy chcą, potrzebują, itp. Jaka kolizja, przecież widać, że z drugiej strony linie wyznaczają pas ruchu. Na kolizyjnym będą Ci, którzy, mimo posiadania prawa jazdy ( lub nie-), nie umieją lub nie chcą zachować się stosownie do oznakowania poziomego ( tak to się nazywa ). Tyle.
Zastosowana autokorekta