fobiak napisał(a): wcale nie przesadzili, w polsce ginie rocznie w wypadkach samochodowych 4-ry wiecej ludzi niz w krajach cywilizowanych.widze kolega nie moze zdac na prawo jazdy bo jakby jezdzil to by zobaczyl jak sie piesi zachowuja ale lepiej zwalic na kierowce
powinni rypac wszystkich kierowcow aby zrozumieli, ze samochod to nie madejowe loze tylko srodek zabojstwa, nawet woda swiecona nie pomaga.
za potracenie pieszego powinni zabierac prawko do konca zycia a za potracenie pieszego na pasach powini zabierac prawko calej rodzinie i najblizszym sasiadom na dwa pokolenia
~ napisał(a):fobiak napisał(a): wcale nie przesadzili, w polsce ginie rocznie w wypadkach samochodowych 4-ry wiecej ludzi niz w krajach cywilizowanych.widze kolega nie moze zdac na prawo jazdy bo jakby jezdzil to by zobaczyl jak sie piesi zachowuja ale lepiej zwalic na kierowce
powinni rypac wszystkich kierowcow aby zrozumieli, ze samochod to nie madejowe loze tylko srodek zabojstwa, nawet woda swiecona nie pomaga.
za potracenie pieszego powinni zabierac prawko do konca zycia a za potracenie pieszego na pasach powini zabierac prawko calej rodzinie i najblizszym sasiadom na dwa pokolenia
Zastosowana autokorekta
~F/X napisał(a): Mam nadzieje że zgodnie z zapowiedziami tego rzecznika policji na wylotówkach z bolca bedzie ograniczenie do 70km/h. Na Kościuszki albo na IIAWP. Żywej duszy, szczere pole a ograniczenie do 50km/h po to aby policja mogła robic obławy, łapanki na kierowców.
A poza tym jak wszystkim pozabierają prawo jazdy to kto bedzie robił na te rzesze darmozjadów budżetowych. Jak mi zabiorą prawko zastawiając na mnie pułapkę gdzieś w lesie to zwijam działalność i idę na zasiłek i niech mnie darmozjady utrzymują.