Niezbyt fajna informacja, tym bardziej, że wraz z mężem zgłosiliśmy zdarzenie. Proszę nie robić rewelacji z tragedii, denat był ubrany, koszulę stracił podczas akcji strażaków.
Kogoś fantazja poniosła byłam tam i widziałam te zwłoki były ubrane w koszulę kratę czarno-biała i wcale nie miał rąk skrepowanych a nóg nie było widać
~majętny Stef niezalogowany 1 czerwca 2015r. o 21:03
Najbardziej lubię gdy fani serialowego Dextera wyrażają oburzenie taką sytuacją.
Mimo że wyrażają oburzenie to dalej oglądają Dextera i są jego fanami.
Sam osobiście uważam że gość popełnił samobójstwo, bo jeżeli ktoś może w Polsce sobie strzelić w plecy to dlaczego nie może związać sobie rąk z tyłu i skoczyć do wody?
~Byłem na miejscu niezalogowany 1 czerwca 2015r. o 21:10
I słyszałem że ludzie gadali tak jak pisze Bolec.Info. Może to tylko takie gadanie, ale coś jest na rzeczy. A ci napisali przecież, że to jeden z gapiów tak relacjonował.
~Z mostowej niezalogowany 1 czerwca 2015r. o 21:12
~Byłem na miejscu napisał(a): I słyszałem że ludzie gadali tak jak pisze Bolec.Info. Może to tylko takie gadanie, ale coś jest na rzeczy. A ci napisali przecież, że to jeden z gapiów tak relacjonował.
Sam napisaleś tą informację i teraz sam anonimowo próbujesz sie bronić!! Żenada!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.