:* siemka ,ptaszyno!
Ludzie ,nie szanujący innych kultur ,zatracili człowieczeństwo.
W medialnej nagonce i mydleniu oczu,zapomina się o zwykłych obywatelach,każdego z państw.
I to jest najbardziej frustrujące.
Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
hehehe...
a to właśnie mnie określają tu niekiedy mianem ''frustrata'' :D
mnie który teraz wystawia gębę do słoneczka mając gdzieś podobne komentarze ...
wirtualne'' buziole '' i....nie przesadzaj z tym tureckim piwkiem :D
oj ...apetycik mi robisz :D
z cebulką dobrze wysmażoną i skwarusiami...
ja myślę że niedługo zjadanie tych pierogów -a przynajmniej pod tą nazwą - będzie w tym kraju ,prawnie zakazane...
oczywiście odpowiednią ustawą w dzienniku ustaw...
:P bez cebuli i boczusiu to i barszczu ukraińskiwgo nie podaję.
:P z MENU wykluczyłam jedynie kaczkę pieczoną i zimnego lecha,co by nie drażnić fanatyków...
Dopisane 13.06.2015r. o godz. 11:04:
:P z MENU wykluczyłam jedynie kaczkę pieczoną i zimnego lecha,co by nie drażnić fanatyków...
Dopisane 13.06.2015r. o godz. 11:08:
Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.