tablica i uroczystość fajna tylko szkoda że dziś jest niedziela 16.06.2015 a nie jak w kalendarzu 14.06.2015 brawa dla piszącego tekst bez chwili namysłu
~Obserwator niezalogowany 15 czerwca 2015r. o 13:30
Bardzo się ucieszyłem z tej uroczystości, chociaż myślałem,że stosowniejszy byłby termin grudniowy w okolicach rocznicy wydarzeń. Ale kiedy otwarłem pierwsze z brzegu zdjęcie z uroczystości, to sprawa się generalnie wyjaśniła, bowiem na fotce widzimy jaśnie państwo PO w osobach Starościca Bolesławieckiego, dalej Marszałek Raciborowicki no i oczywiście Wójt..To zdjęcie wyjaśnia wszystko, Platformersi urządzili sobie tanim kosztem przedwyborcze spotkanie (sic!!!). Mówią, że tonący brzydko się chwyta...
Bardzo się ucieszyłem z tej uroczystości, chociaż myślałem,że stosowniejszy byłby termin grudniowy w okolicach rocznicy wydarzeń. Ale kiedy otwarłem pierwsze z brzegu zdjęcie z uroczystości, to sprawa się generalnie wyjaśniła, bowiem na fotce widzimy jaśnie państwo PO w osobach Starościca Bolesławieckiego, dalej Marszałek Raciborowicki no i oczywiście Wójt..To zdjęcie wyjaśnia wszystko, Platformersi urządzili sobie tanim kosztem przedwyborcze spotkanie (sic!!!). Mówią, że tonący brzydko się chwyta...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.