~ napisał(a): Myślę, ze gdyby tak każdy Polak mógł mieć broń, to policjanci chodziliby jak zegarki. W końcu pilnowaliby prawa, aby jego łamanie nie szkodziło obywatelom. Dzisiaj jak jest, każdy widzi.
~ napisał(a): To moje zdanie i nie musisz się zgodzić.
Sam jestem funkcjonariuszemvale innej formacji i przy każdej interwencji nie boje się urzyc torfy czy innego środka przymusu bezpośredniego. ...
~ napisał(a): Na tym forum, chyba tylko policjanci stają w obronie swojego kolegi. Przecież nie jest wiadomo, czy policjanci nie naskoczyli na tych ludzi ?...Tak tak buraku... policjanci przyjechali i naskoczyli na biednych ludzi, co za nieszczęście. W łeb się ke B nij buraku !!
~ napisał(a): Jak możemy przeczytać jedna podejrzana osoba nie została zatrzymana. ...Właśnie jakby kobieta mogła pokonać silnego, szkolonego policjanta to pewnie by go pokonała, a tak siedzi czy siedziała w areszcie bo policjanci silni, szkoleni sobie nie pozwolili i wszystkich zatrzymali.
Czy kobieta moze pokonać silnego, szkolonego policjanta? Wątpię.
...
~Emeryt napisał(a):~do emeryta napisał(a): ty chyba byłeś Ps. em że tak warczysz w ich sprawie,a żona to na pewno bokiem poszła :] :DDla twojej informacji - byłem górnikiem, mam emeryturki prawie 4 tysiaki i stać mnie na wiele. Zony nigdy nie miałem, miałem i mam kochanki, a najwięcej radości sprawiało mi bzykanie cudzych żon... może i twoja również spędziła miłe chwile w moim towarzystwie. Pozdrawiam roooooooogacze :]
Zastosowana autokorekta