Temat ciekawy, ale organizator pozostawia wiele do zyczenia. Tam jest tylko jedna osoba ktora cos wie, jak jest klopot to tylko z nim mozna pogadac, ale i tak zrobi by wyszlo na ich korzysc. Firmy nie polecam.
Zdarzyło mi się już kilkurktonie kożystać z usług tej firmy i jak dotąd nie mogę narzekać. Nowego pieca nie potrzebuję, ale może wpadnę choć popatrzeć. Pozdrawiam.
Był, kiełbaski, kaszanka, woda, Defro miało coś swojego dla tych co mogli. Powiem, że fajne nowe piece pokazywali, i dowiedziałem się że są w stanie zrobić piec pod wymiar, jeśli chcesz piec 1,40m szeroki to będzie tyle miał i będzie miał 25kW jak trzeba.
System DEFRO - jak najbardziej !! Jeżeli jest to wykonanie przez firmę ARTEZ. Mam u siebie w domu od kilku lat taki system i nie mam powodu do narzekań. Panowie z Artezu to prawdziwi fachowcy. Po zainstalowaniu tego systemu nie pozostawiają użytkownika samemu sobie. Nawet po okresie gwarancyjnym zainteresowani są jego pracą. Zdecydowanie polecam !
Temi2412
~Brunatnoszara Trzmielina niezalogowany 2 października 2019r. o 7:51
Firma masakra proszę omijać ją z daleka,piece Defro dobre ale nie przez tą firmę montaż,bo będą problemy z monterem panem PP,który udaje że się na czymś zna atak w ogóle to tragedia,brać na każdy szczegół papier bo później będzie problem
~Ceglastoczerwona Kuningamia niezalogowany 26 marca 2020r. o 21:31
Firma porażka a Pan PP to magik ale od koziej dupy nie ma pojęcia o robocie,a uważa się za fachowca ale tylko w gadce A nie w praktyce,omijajce firmę Artez szerokim łukiem.
Bo później są tylko problemy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.