~Ajpod napisał(a): Cały problem polega na nie życiowym podejściu Panów Policjantów do problemu a dokładnie ich przełozonych, gdyż są Oni tylko wykonawcami ich poleceń. Jak pisałem wkurza mnie garstka tzw. "brudnych Harych" którym wydaje się że mogą wiele. Zdaję sobie sprawę że nasz kochany rząd za pomocą policji urządzili sobie polowanie. Bo dzisiaj policja robi polowanie , a może maja quiz kto dzisiaj więcej zużył bloczków.
Lecz stare przysłowie mówi "Nosił wilk razy kilka, lecz ponieśli w końcu wilka"
~ napisał(a): [niezalezna.pl/67573-plan-rzadu-ujawniony-ukarac-minimum-17-mln-kierowcow-i-420-tys-pieszych-zylo-sie-lepiej
~Ajpod napisał(a): Cały problem polega na nie życiowym podejściu Panów Policjantów do problemu a dokładnie ich przełozonych, gdyż są Oni tylko wykonawcami ich poleceń. Jak pisałem wkurza mnie garstka tzw. "brudnych Harych" którym wydaje się że mogą wiele. Zdaję sobie sprawę że nasz kochany rząd za pomocą policji urządzili sobie polowanie. Bo dzisiaj policja robi polowanie , a może maja quiz kto dzisiaj więcej zużył bloczków.
PanM napisał(a):~Ajpod napisał(a): Cały problem polega na nie życiowym podejściu Panów Policjantów do problemu a dokładnie ich przełozonych, gdyż są Oni tylko wykonawcami ich poleceń. Jak pisałem wkurza mnie garstka tzw. "brudnych Harych" którym wydaje się że mogą wiele. Zdaję sobie sprawę że nasz kochany rząd za pomocą policji urządzili sobie polowanie. Bo dzisiaj policja robi polowanie , a może maja quiz kto dzisiaj więcej zużył bloczków.
Policja jest służbą prewencyjną .Do jej zadań między innymi należy egzekwowanie praw uchwalonych przez " REPREZENTANTÓW NARODU " .
Wracając jednak do opisanego tu problemu , miejmy nadzieję że ta decyzja jest tymczasowa do chwili wygospodarowania i oznaczenia wystarczającej ilości miejsc parkingowych.To gdzie można parkować zależy tylko i wyłącznie od administratora danego terenu / drogi , jezdni , placu / .
Wszyscy tam są mieszkańcami i niemal wszyscy posiadają samochody .Logicznym zatem jest zabezpieczenie dla nich miejsc postoju w pobliżu miejsc zamieszkania.