~ napisał(a):~samosia napisał(a): gołosłowny jesteś... ze mną dyskutujesz??? Ile to się człowiek od rasowego Twórcy Nad Twórcami może nauczyć w ciągu kilku chwil... Braku pokory, braku szacunku dla adwersarza, chamstwa, jak stać się li i tylko jedynym mądrym wśród reszty maluczkich... Ekstra. Mów do mnie więcej, to może załapię twój tok rozumowania i stanę się ślepo wpatrzona w jeden i tylko jeden sposób odbierania rzeczywistości...Co ty bierzesz ,ze tak majaczysz? :D
Mea culpa... mea... Popełniłam ten grzech... mea maxima culpa!!! Twórco!!
~Bolek napisał(a):No i co ci z tego przyjdzie ,ze się ktoś i podpisze Józek,Bolek ,Zuzia czy Fruzia ,skad wiesz jak ma naprawdę na imię i jakie to ma znaczenie ,ludzie się podpisują jak chcą ,ja się podpiszę Eliza Wymęga _Zarawiejska i co mówi ci to cos i zadowala?~ napisał(a):~samosia napisał(a): gołosłowny jesteś... ze mną dyskutujesz??? Ile to się człowiek od rasowego Twórcy Nad Twórcami może nauczyć w ciągu kilku chwil... Braku pokory, braku szacunku dla adwersarza, chamstwa, jak stać się li i tylko jedynym mądrym wśród reszty maluczkich... Ekstra. Mów do mnie więcej, to może załapię twój tok rozumowania i stanę się ślepo wpatrzona w jeden i tylko jeden sposób odbierania rzeczywistości...Co ty bierzesz ,ze tak majaczysz? :D
Mea culpa... mea... Popełniłam ten grzech... mea maxima culpa!!! Twórco!!
Mali są ludzie którym, nawet podpisanie swego posta przychodzi z wielką trudnością.
Wielcy nie wstydzą się swego imienia.
~samosia napisał(a): Pan Sułek nie byłby zadowolony... On wie... Cicho, ja wiem...SZACUN DLA CIEBIE :)
~samosia napisał(a): Pan Sułek nie byłby zadowolony... On wie... Cicho, ja wiem...