~ta napisał(a):~zofja napisał(a): Ten z Jeleniej G to naprawdę dobry i niedrogi fachowiec. W ub m-cu robił mi tryfunkę i jestem zadowolona.
No ja właśnie potrzebuje go do tryfunki. Masz namiar na niego? A jeśli jeszcze umie bliszki montowac!
~atena napisał(a): Ten z Jeleniej na pewno umie. Mi bliszki jakieś 3-4 lata temu robił i do dziś wyglądają jak nowe. Polecam!
~ napisał(a):~atena napisał(a): Ten z Jeleniej na pewno umie. Mi bliszki jakieś 3-4 lata temu robił i do dziś wyglądają jak nowe. Polecam!
Może i wyglądają. Ale jak jego brat zrobił to się nie zacinały. A ten mi zrobił 6 lat temu i żadne oliwy ani smary nie pomagają. Ciągle trzeba ręcznie popychać.
lia napisał(a): To w końcu kim jest ten markantierz? :>
~markantiesz napisał(a):lia napisał(a): To w końcu kim jest ten markantierz? :>
To nie jest On,to pewnego rodzaju dolegliwość.To tzw.,,luzy w rurze''Po tym zabiegu jesteś jak w wieku 14 lat.Ale hormony dalej buzują.W Bolcu badają poziom pociągu seksualnego,ale nie badają hormonów.
I to bada markantierz,ale wynik jest niejednoznaczny.
-dziura jak na swój wiek optymalna.
-dziura jak u noworodka a ma 50 lat.
Ot tajemnica.
~anka napisał(a):~ napisał(a):~atena napisał(a): Ten z Jeleniej na pewno umie. Mi bliszki jakieś 3-4 lata temu robił i do dziś wyglądają jak nowe. Polecam!
Może i wyglądają. Ale jak jego brat zrobił to się nie zacinały. A ten mi zrobił 6 lat temu i żadne oliwy ani smary nie pomagają. Ciągle trzeba ręcznie popychać.
A tryfunki Ci też robił? Jak wyglądają? Bo się martwie, że może to spaskudzić.
~ napisał(a):~anka napisał(a):~ napisał(a):~atena napisał(a): Ten z Jeleniej na pewno umie. Mi bliszki jakieś 3-4 lata temu robił i do dziś wyglądają jak nowe. Polecam!
A tryfunki Ci też robił? Jak wyglądają? Bo się martwie, że może to spaskudzić.
Z tryfunkami wolałem nie ryzykować bo to za drogi interes. Miał mi to zrobić gość z Zielonej Góry ale jakoś nie mogliśmy się zgadać. No i zostałem z niedoróbką.