~ napisał(a): jedyne wyjście jest takie aby parlamentarzyści ponosili konsekwencje za swoje czyny i decyzje. za dobre nagradzać, za złe karać. odpowiedzialnosc ileś lat wstecz.[img=1437340148_8rdiegk.jpg]
pensja parlamentarzysty powinna zostać obniżona do podstawy powiedzmy coś koło średniej krajowej i ewentualną premię za szczególne zasługi dla kraju.
żadne JOW-y itp. nic tu nie zmienią, dopóki posłowie nie poczują odpowiedzialności za swoje czyny.
JOW-y to tylko mydlenie oczu i sam kukiz nie wie co z tego wyniknie.
nie wie jakimi ludzmi sie otoczy (np. Roman - chorągiwewka jak wiatr zawieje) i co z tego pózniej wyniknie.
Nad Polakami potrzebna jest silna ręka.
Polska za monarchii była silnym krajem.
jak tylko do władzy doszedł sejm i sprzedawczyki szlacheccy posłowie z głową w chmurach, zaraz mieliśmy rozbiory i po kraju.
~Mieszkanka napisał(a): Szanowny Panie Prezydencie, nie wnikam w powody, dla których podjął Pan taką decyzję, ale inwestycje jakie powstały za Pana PREZYDENTURY budzą podziw wójtów,
burmistrzów i mieszkańców wielu miast. Jako mieszkanka naszego grodu, z racji zawodu, współpracuję z mieszkańcami także innych miast i proszę mi wierzyć, wiele gmin jest po prostu skostniałych, jakby się czas zatrzymał w ubiegłym stuleciu. Szare, bure, odrapane domy, płyty chodnikowe powyrywane, a o inwestowaniu w infrastrukturę nawet nie ma mowy. Prawie 17 tat temu życzyłam Panu długiego panowania, dzisiaj wiem, że nie pomyliłam się. Życzę Panu dalszych sukcesów, aby niektóre przekuły się dobrostan mieszkańców naszego miasta.
~jr napisał(a):~Mieszkanka napisał(a): Szanowny Panie Prezydencie, nie wnikam w powody, dla których podjął Pan taką decyzję, ale inwestycje jakie powstały za Pana PREZYDENTURY budzą podziw wójtów,
burmistrzów i mieszkańców wielu miast. Jako mieszkanka naszego grodu, z racji zawodu, współpracuję z mieszkańcami także innych miast i proszę mi wierzyć, wiele gmin jest po prostu skostniałych, jakby się czas zatrzymał w ubiegłym stuleciu. Szare, bure, odrapane domy, płyty chodnikowe powyrywane, a o inwestowaniu w infrastrukturę nawet nie ma mowy. Prawie 17 tat temu życzyłam Panu długiego panowania, dzisiaj wiem, że nie pomyliłam się. Życzę Panu dalszych sukcesów, aby niektóre przekuły się dobrostan mieszkańców naszego miasta.
tylko skąd się wzięły środki na te inwestycje? z lichwiarskiego zadłużania wszystkich obywateli w przestępczej EU
~ napisał(a): Panie Przemysławie...a cóż to się z Panem dzieje ;(
Nagle zmienia Pan poglady ? Monarchistą chce Pan być ...? Zaiste rozrzut od lasa do sasa...(tzn od Twojego Ruchu,Kmiecika..po Monarchię )Zauważyć chciałem ,że w międzyczasie głosował Pan na Kukiza...Inną sprawą jest to ,że gdybym był władny podpowiadać Kukizowi to zapewne doradził bym Pana M. ;) ;)
A i P.Romanowi życzyłbym takiego "wiernego" giermka... :D
~ napisał(a):~ napisał(a): Panie Przemysławie...a cóż to się z Panem dzieje ;(
Nagle zmienia Pan poglady ? Monarchistą chce Pan być ...? Zaiste rozrzut od lasa do sasa...(tzn od Twojego Ruchu,Kmiecika..po Monarchię )Zauważyć chciałem ,że w międzyczasie głosował Pan na Kukiza...Inną sprawą jest to ,że gdybym był władny podpowiadać Kukizowi to zapewne doradził bym Pana M. ;) ;)
A i P.Romanowi życzyłbym takiego "wiernego" giermka... :D
Nic niezwykłego z nim się nie dzieje. To typowe dla niego, zwyczajne "pierdu, pierdu" byle cokolwiek, nagryzmolić! Grafomaństwo jest nieuleczalne. :P :D