~ napisał(a): Skojarzenia - widząc pomazanych gliną - mam z cegielnią a nie z ceramiką.
~ napisał(a):~ napisał(a): Skojarzenia - widząc pomazanych gliną - mam z cegielnią a nie z ceramiką.
Widząc Twoje posty mam skojarzenia z baranim łbem! :)
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Skojarzenia - widząc pomazanych gliną - mam z cegielnią a nie z ceramiką.
Dobre masz skojarzenie - "baranie łby" i pomazani gliną. Ja określiłem ich mniej dosadnie.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):PanM napisał(a):fobiak napisał(a):Panie fobiak --
beniu, jesli bogus grabi latami cala kase miejska to nic mi nie pozostaje jak biedronka.
wielki wstyd dla mieszkancow, ze taki kochany syn boleslawca okrada miasto.
.
Tym razem zamieszczone przez Pana stwierdzenia są mocnymi pomówieniami.
Napisał Pan o Bogusławie Nowaku ;
" boguś latami grabi miejską kasę "
oraz
" taki kochany syn bolesławca okrada miasto "
Zdziwił bym się bardzo gdyby Bogusław Nowak nie przeczołgał Pana przez sąd żądając adekwatnej rekompensaty.
Łojeju!!!! To się fobiak doigrał
Fobiaczek dalej bryka?
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Skojarzenia - widząc pomazanych gliną - mam z cegielnią a nie z ceramiką.
Dobre masz skojarzenie - "baranie łby" i pomazani gliną. Ja określiłem ich mniej dosadnie.
Nie zrozumiałeś, barani łbie!:)
Ich określam zdecydowanie bardziej pozytywnie. :)
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Skojarzenia - widząc pomazanych gliną - mam z cegielnią a nie z ceramiką.
Nie zrozumiałeś, barani łbie!:)
Ich określam zdecydowanie bardziej pozytywnie. :)
Nie dość że jesteś prostak to jeszcze niedouczony. Przeczytaj analfabeto co napisałeś.
Ja mam skojarzenia z cegielnią a tobie pomazani kojarzą ci się "z baranim łbem".
Może ty jako gliniany baran masz tylko takie skojarzenia.