Mam podobne pytanie - jak jest w Bolesławcu teraz z pracą dla doświadczonych programistów znających Javę i inne języki z rodziny C? Czy jest jakaś szansa na zatrudnienie i normalną pensję (od 4k netto wzwyż), czy pozostają tylko różnorakie januszsofty (jak ten z osiedla kwiatowego) i firmy krzaki, gdzie płacą grosze?
Teraz mieszkam w dużym mieście i zaczyna mnie męczyć tłok i pośpiech. Z chęcią bym się przeprowadził do Bolesławca, ale poniżej pewnej kwoty zejść nie mogę.
Czy z pracą coś się zmieniło? Jestem po studiach i mam 2 lata doświadczenia jak backendowiec. Są jakieś szanse na godną płace w Bolesławcu, czy lepiej zostac w dużym mieście? Różnice w zarobkach na pewno są, ale jak jest w ogóle z ofertami?
Zostań stary w wielkim mieście...co będziesz się męczył w zaściankowej dziurze skoro jestes super progamistą to stać Cie na życie w prestiżowej dzielnicy. Po co sie zamartwiacie,że w Bolcu płacą słabo zamiast korzystać z życia i super płac w metropoliach
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.