Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

polo market i obsługa na dziale mięso

~ niezalogowany
26 sierpnia 2015r. o 9:51
dziś w godzinach rannych byłam w polo mrkecie panie na dziale mięso były takie nie miłe i opryskliwe nie dziwie się czego tam tak często jest wymieniana obsługa .Chciałam kupić boczek rolowany a pan sprzedająca daje mi skrawek końcówki tego boczku mówię do niej że chce z nowego kawałka a ta z buzią że jak ja tego nie kupie o ona będzie musiała sobie to wziąć z buzią zabrałam się i poszłam. Teraz nie my decydujemy co chcemy tylko sprzedający no niestety obsługa do wymiany .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 sierpnia 2015r. o 11:00
Interpunkcja...
~ja niezalogowany
26 sierpnia 2015r. o 12:14
idź do TESCO to od razu polubisz panie w polo markecie i kwiaty im zaniesiesz
~zula999 niezalogowany
26 sierpnia 2015r. o 13:20
~ napisał(a): dziś w godzinach rannych byłam w polo mrkecie panie na dziale mięso były takie nie miłe i opryskliwe nie dziwie się czego tam tak często jest wymieniana obsługa .Chciałam kupić boczek rolowany a pan sprzedająca daje mi skrawek końcówki tego boczku mówię do niej że chce z nowego kawałka a ta z buzią że jak ja tego nie kupie o ona będzie musiała sobie to wziąć z buzią zabrałam się i poszłam. Teraz nie my decydujemy co chcemy tylko sprzedający no niestety obsługa do wymiany .[/]
nie dziwię się,że tak często tam się zmienia obsługa i to panie same się zwalniają.Klientom się wydaje ,ze panie dla każdego będą otwierać nowy boczek....a co z tym otwartym godzinę wcześniej?może wyrzucać albo same mają kupować?Pracowałam tam na stoisku mięsnym i wiem jacy potrafią być klienci.godzinę wcześniej otwieralam salceson ,sprzedawałam 15 deko i nieważne bo pan przyszedł i zazyczył sobie z nowego i ja sie pytam co mam zrobić z dwoma otwartymi salcesonami?sobie kupić?wyrzucić ponad kilogram?A panie nie chcą tam pracować bo chociażby chcą iść do toalety albo na przerwę to zaraz klienci krzycza,że dlaczego teraz :>
~ niezalogowany
26 sierpnia 2015r. o 19:13
~ napisał(a): dziś w godzinach rannych byłam w polo mrkecie panie na dziale mięso były takie nie miłe i opryskliwe nie dziwie się czego tam tak często jest wymieniana obsługa .Chciałam kupić boczek rolowany a pan sprzedająca daje mi skrawek końcówki tego boczku mówię do niej że chce z nowego kawałka a ta z buzią że jak ja tego nie kupie o ona będzie musiała sobie to wziąć z buzią zabrałam się i poszłam. Teraz nie my decydujemy co chcemy tylko sprzedający no niestety obsługa do wymiany .
Na kogo wymienić? Na ciebie, bo tak bardzo tego chcesz?
~----- niezalogowany
26 sierpnia 2015r. o 19:24
Tak naprawde tylko osoby kore tam pracuja wiedza dlaczego tak czesto jest obsluga zmieniana. I napewno nie chodzi tu o to,ze pracownicy sa źli.. Wszystko na ten temat.
~halszka niezalogowany
26 sierpnia 2015r. o 21:58
jaka płaca taka praca..tak samo jak i w polo markecie jak i pozostałych marketach i super..mają sprzedać to co otwarte,bo jak nie to sami to muszą kupić..pracownik nie jest nic winien--szukajcie wyżej..On stoi za 1300 i proponuje,chcesz to kupisz nie to nie idz do drugiego..Przecież w Bolcu jest tak dobrze,że dobrze mi tak..bezrobocia brak,ludzie zadowoleni z pracy i płacy-żałosne...
~ niezalogowany
26 sierpnia 2015r. o 22:13
Nikt tak nie dopiecze jak grymaśny klient,Swego czasu słyszałam jak kazał ekspedientce ściągnąć skórkę z kiełbasy,bo on nie będzie jej jadł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo