Historia i postawa piekna !!
Ale co z tego ,skoro władczyni Merkel usilnie stara sie wciskać do każdego kraju muzułmanów,a widać ,że jak nabiorą mocy (patrz;Francja,Wielka Brytania), to są ponad prawem i chca swe prawa wprowadzić ,co im sie udaje :(
Wstyd mi za naszych rządzących polityków,którzy tak pięknie mówia o wolności i jednoczesnie godza sie na wpuszczanie , utrzymywanie obcych nam muzułmanów ,jednoczesnie nie pozwalających na wjazd do Polski Polaków z Ukrainy.
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wszędzie Podkładek, jak widzę tego gościa n ie mogę nie splunąć z odrazą!
A ten pajac w czerwonym to kto? Pomylił imprezy, rodzice nie nauczyli? Nawet dzieci na pierwszy dzień szkoły potrafią się godnie ubrać! Co to za samorządowy pajac?
Wszędzie Podkładek, jak widzę tego gościa n ie mogę nie splunąć z odrazą!
A ten pajac w czerwonym to kto? Pomylił imprezy, rodzice nie nauczyli? Nawet dzieci na pierwszy dzień szkoły potrafią się godnie ubrać! Co to za samorządowy pajac?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.