~ napisał(a):[dopisek]I wartość użytkowa...~ napisał(a):A tak poza tym ładne autko [szczerze]...~ napisał(a): Ale tu nie ma mowy o wartości sentymentalnej, tylko o użytkowej.Ale wartość użytkowa i sentymentalna idą w parze dla osoby poszkodowanej[kto tego nie doznał ten nie rozumie].Trzeba to przeżyć żeby zrozumieć.
~właściciel napisał(a): Ewnue stał gdzieś na widoku bo mojego terranojakos nie znaleźli :/ jak juz kiedys wspominałam pewnie go kosmici porwali ponieważ w mieście monitorowanym nie widac auta.......żenada!!!Współczuje jeszcze raz,rozumie Cię i popieram bo przeżyłem to samo.Ale jeszcze mam iskierke nadziei.[bo ona 'umiera'ostatnia]. !!
~też właściciel napisał(a):Jeszcze wierze że stanie się cud i mój też się znajdzie. Wierze w naszą Policje...~właściciel napisał(a): Ewnue stał gdzieś na widoku bo mojego terranojakos nie znaleźli :/ jak juz kiedys wspominałam pewnie go kosmici porwali ponieważ w mieście monitorowanym nie widac auta.......żenada!!!Współczuje jeszcze raz,rozumie Cię i popieram bo przeżyłem to samo.Ale jeszcze mam iskierke nadziei.[bo ona 'umiera'ostatnia]. !!
~ napisał(a): To coś na zdjęciu to jest samochód..... Bua ha ha ha ha ha ha :P
Blackjack napisał(a):Bardzo popieram,racja,racja..Powtarzam;ładne,nie duże autko..~ napisał(a): To coś na zdjęciu to jest samochód..... Bua ha ha ha ha ha ha :P
Widać żeś burak i prostak, niektórych nie stać na lepsze auto, czasami też nie chcą lepszego (np osoby starsze) ale co ja będę burakowi tłumaczył...